Overnatting

 

Parkferie.no-banner

Bø  Gårdsturisme

Beverøya Camping

Bø  Gårdsturisme

Bø Camping

Bø hotell

Bø  Gårdsturisme

Bø Sommermotell

BNorsjø Ferieland

Norsjø Ferieland

 

Norsjø Hotell

Bø  Gårdsturisme

Sanda Camping

Bø  Gårdsturisme

 
Åsgrav Familiecamping

Quality Straand Hotel & Resort

Lifjell-Tunet

Bø Gardsturisme

Bø Gards-
turisme

Breiva Gjestegård

Breiva Gjestegård

 

Besøk sidene til våre samarbeidspartnere:

Reiselivsportalen – Midt i Telemark
Visit Telemark
Visit Kongsberg / Kongsberg Turistservice


Det er viktig å være uthvilt til en lang dag i Bø Sommarland. I området rundt Bø Sommarland finnes det et godt utvalg av overnattingssteder. Du kan velge mellom å bo på en ekte bondegård både med og uten dyr, hotell med svømmebasseng eller kort vei fra strand og campingplasser med hytter og leiligheter med svært høy standard og eget basseng eller strand.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en god natts søvn!

 

Hotell

 


Hotell
 Kun to minutters gange fra hovedgata i Bø sentrum og under 10 minutters kjøring fra Bø Sommarland finner du Bø Hotell. For mer informasjon og bestilling se Bø Hotell. 
 

Norsjø Hotellø Hotell
Norsjø hotell ligger vakkert til i enden av innsjøen Norsjø. Fra Norsjø hotell og til Bø Sommarland er det ca 20-25 minutters kjøring


  Quality Straand hotel & resort
Straand Hotel er viden kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrennomert kjøkken enten det gjelder kurs/konferanse eller ferie/fritid. Kun 55 minutter til Bø Sommarland.
 

Hytter, leiligheter og campingplasser:

 


Beverøya Camping

Beverøya Camping ligger i fine omgivelser i en bukt i Bøelva, kort vei fra Bø sentrum og under 10 minutters kjøring fra Bø Somamrland. For mer informasjon og bestilling se Beverøya Camping.


Bø Camping
Bø Camping tilbyr både hytter og leiligheter av svært høy standard og ligger kun 500 meter fra Bø Sommarland. For mer informasjon og bestilling se Bø Camping.


Bø Sommermotell
Bø Sommermotell er et rimlig alterntiv for barnefamilier og tilbyr både på leiligheter og hybler fordelt på 3 steder nær sentrum og Bø Sommarland. For mer informasjon og bestilling se Bø Sommermotell.
Norsjø Ferieland
Norsjø Ferieland ble kåret til årets campingplass i 2005 av Norsk Caravan Club og ligger på Akkerhaugen kun 15 minutters kjøring fra Bø Sommarland. For mer informasjon og bestilling se Norsjø Ferieland.


Sanda Camping
Sanda Camping har enkle og rimelige hytter som er fullt utstyrte, dusj/wc/tv etc. Ligger omkranset av Bø elva så her er det bading, fisking og kanopadling. 12 km til Bø Sommarland. Se Sanda Camping for info og booking.

Åsgrav Familiecamping
Bøelva byr på gode bademuligheter ved Åsgrav Familiecamping som ligger en kort kjøretur fra Bø sentrum og kun 10 minutter fra Bø Sommarland. For mer informasjon og bestilling se Åsgrav Familiecamping.