Årets opplevelsesjulegave – to i en!

Bilde av ei lita jente i blå badedrakt som står klar til å ta Minisurferen i Bø Sommarland

Hva er ditt beste barndomsminne? Er det ett spesielt leketøy, eller gaver du husker best? Eller er det opplevelser sammen med de du har kjær? Nå nærmer julen seg og gavelisten må skrives – og ikke minst kjøpes..

Hva går du for i år?

Vi går for opplevelser!

I desember får du med en inngangsbillett til Høyt og Lavt Bø i Telemark når du kjøper ett PLATINUM sesongkort til Bø Sommarland.

PLATINUM sesongkort gir VANNvittig mange opplevelser! Vannplask og barnelatter er vår definisjon på bakgrunnsmusikk til gode barndomsminner. Med sesongkort får du tilgang til alle aktivitetene og attraksjonene hver eneste ordinære åpningsdag.

Kan det noen gang bli for mange runder i elva Flow Rider?
Og hvis kroppen skriker etter is så får du 20% rabatt på det i alle våre iskiosker ved fremvisning av PLATINUM sesongkortet ditt.
Og skulle du ønske du kunne dele opplevelsen din med en venn? Vi har egne dager hvor vennen din får rabattert inngang!
Alle sesongkortfordelene finner du her.

Bilde av en smilende gutt med mørkt hår som klatrer i Høyt og Lavt klatrepark

Hos naboparken vår, Høyt og Lavt, får du utfordret deg selv i høyden, i zip-liner, klatrevegger og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget. Her kan både små og store leke seg i timevis. Med mange aktiviteter og forskjellige løyper er det lurt å sette av god tid.

Å klatre i Høyt og Lavt er en utfordrende aktivitet – og så gøy at det ikke merkes at det er trening. For det kjenner du først etterpå..

Ved å kjøpe PLATINUM sesongkort i desember får du også med en inngangsbillett til Høyt og Lavt Bø i Telemark. Billetten har en verdi på kr 350 og vil bli sendt til deg på epost (den adressen du bestiller sesongkort med) i januar. Kjøp ditt sesongkort her.

En person som klatrer høyt i en klatrevegg i høyt og lavt klatrepark.

Share

Close