BLACK FRIDAY – ÅRETS KNALLTILBUD

Black Friday tilbud i Bø Sommarland. Spar opptil 65% på billetter og sesongkort. Kjøp på sommarland.no

 

Tiden har kommet for å introdusere årets Black Friday tilbud både på sesongkort og billetter:

PLATINUMsesongkort for kun kr 599,- (kr849)

Med PLATINUMsesongkort får du inngang i Bø Sommarland alle ordinære åpningsdager i 2019, tilgang til alle attraksjoner, gratis parkering, 20% rabatter på mat, drikke og suvenirer – rett og slett alt du kan kjøpe i utsalgsstedene våre ved fremvising av PLATINUMsesongkortet. Hver torsdag har vi ett torsdagstilbud med blant annet rabatt på is og logovarer. Du får også inngang i Tusenfryd og alle våre samarbeidsparker i Europa, kun med dette sesongkortet. Våre sesongkortholdere sparte i sesongen 2018 over 3,5 millioner kroner! Hvor mye du vil spare blir opp til deg – men muligheten for å spare mye er der. Hold deg oppdatert på fordelene dine her. Kjøp ditt sesongkort her.

5 billetter for kun kr 599,- (kr 1795)

Med dagsbillett får du inngang i Bø Sommarland en valgfri ordinær åpningsdag i 2019 med tilgang til alle attraksjoner. Du kan bade og kose deg så mye du vil fra åpning til vi stenger for dagen. Med 5 billetter kan du også utfordre flere til å ta de VANNvittig morsomme attraksjonene våre. Hvem tør å sette utfor Magasuget? Og hvem er raskest ned Vassføyka?  Om du ikke har fått nok svømmehud etter èn dag kan du kjøpe en Dag 2 billett før du forlater parken ved fremvisning av Black Friday billetten. Legg 5 billetter i handlekurven og bruk rabattkoden blackfriday, billettene blir sendt til epostadressen du oppgir. Kjøp dine billetter her.

Hva med å gi en VANNvittig morsom gave – opplevelsesgaver gir de beste minnene. Og sommerminner med barnelatter og vannskvulp som bakgrunnsmusikk er noen av de beste, spør du oss. Nå har du muligheten til å dele en dag eller en sesong i vannparken vår med familie eller venner, for den beste prisen. Ikke gå glipp av muligheten til å ha det VANNvittig moro!

Tilbudet gjelder fra 13. -30 november 2018.

Share

Close