Kjære gjest!

Vi åpner 4. juli!

Våre viktigste tiltak og anbefalinger i forbindelse med Covid- 19 finner du her.

Vi gleder oss til å se dere her i Bø Sommarland i sommer!

Vask hendene og stay safe!

Oppdatert 28.mai 2020

Covid-19

Trygghet og sikkerhet for våre besøkende og ansatte settes alltid først!

Det er gledelig at vi endelig kan annonsere at vår planlagte åpningstid blir 4. juli.

Helse og sikkerhet til våre gjester og medarbeidere har alltid vår høyeste prioritet, og vi har gjort et grundig planarbeid sammen med de andre største familieparkene i Norge og utviklet en felles bransjestandard slik at besøk i parkene skal være trygt og sikkert for gjester og ansatte.

Tiltakene er mange, og vi er avhengige av at dere som besøker oss også følger alle retningslinjer og råd.

Våre viktigste tiltak og anbefalinger:
 • Parken består av et stort areal og vi har god plass, men vi vil fra første åpningsdag sette en begrensning på hvor mange som kan besøke parken. Etter hvert som vi gjør oss erfaringer på hvordan kapasitet påvirkes av smittevernstiltakene vil dette antallet kunne bli justert.
 • Alle gjester bes om å kjøpe billetter via vår nettbutikk. Vi vil inntil videre selge kun daterte billetter for hele tide å kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag. For andre gjestekategorier som ikke er tilgjengelig digitalt kan du sende en forespørsel til informasjon@sommarland.no
 • Gjester som har kjøpt sesongkort kan bruke dette, men må reservere dagsbesøket sitt gjennom nettsidene våre. Denne løsninger vil være tilgjengelig fra ca 9. juni. For å holde god kontroll på forventet dagsbesøk er salg av sesongkort stanset inntil videre.
 • Alle gjester skal benytte seg av håndvask/desinfeksjonsposter fra før inngang til parken og gjennom hele besøket.
 • Det vil være utvidet renhold i hele parken av toaletter, attraksjoner, bord og flater.
 • Vi oppfordrer til at all betaling gjøres med kort og at det unngås kontant betaling.
 • Føler du deg syk og har symptomer på Covid-19 skal du ikke besøke Bø Sommarland. Er du i risikogruppen bør du vente med å besøke oss.
 • Bruk egen bil, sykle eller gå til parken. Vanlig kollektivtransport er tilgjengelig, men denne vil ha begrenset kapasitet.
 • Alle våre tiltak forutsetter at familier holder sammen og holder avstand til andre. Husk at 1-meters regelen også gjelder i Bø Sommarland. Det vil være avstandsmarkeringer der det normalt er køer.
 • Vi legger til rette for å kunne operere flest mulig sklier og det vil kunne være forskjellige tiltak iverksatt ved de enkelte.
 • Spisesteder/kiosker vil ha begrenset utvalg.
 • Vi oppfordrer alle gjester som kommer til parken å ha FHIs helseapp smittestopp aktiv under besøket.

Allerede kjøpte sesongkort og billetter
For å tilby våre gjester størst mulig fleksibilitet, vil alle dagsbilletter til Bø Sommarland forbli gyldige. Daterte billetter kjøpt til en dato vi ikke har åpnet vil være mulige å endre til en dato vi har åpent. Gjester dette gjelder vil få en epost med informasjon og fremgangsmåte innen utgangen av uke 23.

Ved andre spørsmål send epost til informasjon@sommarland.no

Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 vil automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 3. juli 2021.

Vi ønsker dere velkomne til oss fra 4. juli 2020.

Følg med på sommarland.no eller våre Facebooksider  fremover for ytterligere oppdateringer.

Vask hendene og stay safe!

Sist oppdatert 28.mai 2020

 

Ofte stilte spørsmål

Vi har kjøpt sesongkort for sommeren hva gjør vi nå?

Sesongkortene vil automatisk få gyldighet til 3. juli 2021, og dere vil måtte reservere deres besøk via vår nettside i sommer. Dette for å holde god oversikt over forventet dagsbesøket. Det vil komme mer informasjon om fremgangen på dette når det er klart. Siste oppdatering fra IT er at løsningen forhåpentlig vil være tilgjengelig fra 9. juni. Inntil løsningen er oppe og går har vi ikke lagt ut alle tilgjengelige billetter i nettbutikken vår slik at dere ikke vil oppleve at det er dager som ikke har kapasitet.

Dette gjelder også for de med åpen billett og Maxi sesongkort fra Tusenfryd.

Vi ønsker å kjøpe dag 2, hvordan gjør vi det?

Vi jobber nå med å lage todagers pakker, slik at gjester som ønsker det kan besøke oss to dager med rabatterte priser. Forskjellen fra tidligere år er at Dag 2 billetten må brukes påfølgende dag. For å ha kontroll på forventet dagsbesøk slik at vi kan legge til rette for god smittevernkontroll vil det derfor ikke være fri bruk av dag 2 denne sommeren.

Per 29/5 er det mulig å kjøpe 2 dagers billett for 95-140 cm og 140cm+. Vi håper at alle typer 2 dagers billetter vil være tilgjengelig i vår nettbutikk i løpet av uke 23.

Vi vet ikke hvor lenge vi skal vente med å booke, hva anbefaler dere?

Det er per i dag stor kapasitet i antall tilgjengelige billetter. Hvorvidt det kommer til å fylle seg opp nærmere sesong er vanskelig å spå. Vi vet at mange ønsker å vente å se an været. Vi antar at billettsalget vil gå opp når vi nærmer oss åpning og langtidsvarslet gir en pekepinn på hvordan været blir.

Hva med ledsagerbillett?

Vi jobber med å få ledsagerbillett inn i nettbutikken. Denne vil være tilgjengelig fra 3. juni.

Close