En dag i parken: Vannland

En dag i parken: Vannland

Det er ikke alltid lett å vite hvilke attraksjoner som passer akkurat deg og din familie, så vi tenkte å komme med en liten guide. I denne artikkelen vil du finne informasjon for området som heter Vannland. 

For de minste er det koselig å starte i Vannland, hvor vi har egne bassenger for de under 130cm. Dette området finner du hvis du velger veien til venstre der den deler seg når du passerer Sommarbutikken.

I Vannland finner du også vårt varemerke Magasuget som har et fritt fall på hele 9 meter. Den er altså for de litt mer vågale, og du må være over 140cm for å kunne ta den.

Ellers anbefaler vi vår egen berg-og-dalbane i vann, Mot i Brøstet, som er morsom – men ikke fullt så bratt som Magasuget. Denne er perfekt for deg som har barn mellom 120 og 140cm, da de kan ta den i følge med en voksen.

På andre siden av Vannland finner du Halfpipen, Sentrifuga og Jettegryta. Halfpipen gir deg et skikkelig sug i magen og anbefales for de som ønsker et lite kick!

Er du ute etter konkurranse, kan du se etter både Minisurfer og Supersurfer. Der kan du konkurrere mot venner eller familie, og i Supersurferen oppnår du høy toppfart.

Du finner enda noen attraksjoner i dette området, som Sjøormen Sjur, Hompetitten, samt Sikk og Sakk. Du kan lese mer om alle våre attraksjoner her. 

Av mat finner du Børger´n og Colakiosken nuddelbar for et varmt måltid – eller så kan vi friste med is og bakverk på Ishjørnet. Belgisk vaffel er en stor favoritt, eller selvsagt en av våre signaturiser. NAM! Alle spisesteder kan du lese om her.

Neste del kommer til å handle om Bøverstranden. Gled dere, for der ligger nyheten vår, Tryll!

 

Share

Close