Solstua

Solstua finner du på Lifjell, kun en 15 minutters kjøretur fra Bø Sommarland. Her er det flotte familieleiligheter og en storhytte perfekt for små og store samlinger. Rett utenfor døren finner du milevis av merkede turstier og en nydelig utsikt over Lifjell og Midt-Telemark. Her har turister funnet rekreasjon i den vakre høyfjellsnaturen i over 100 år.

Solstua er ei hyggelig og barnevennlig storhytte med 11 soverom for utleie. Den har stor, men intim hyggelig stue med flere sittegrupper og stor peis. Her finner du også en spisestue og et velutstyrt storkjøkken med kjølerom, fryseboks , mikroovn mm.

I sommerferien er det mulig å leie kun et rom på Solstua, 2-3-4 sengsrom og familierom. Det er selvhushold og du benytter kjøkken, stue, terrasse mm.

BESØK SOLSTUA SIN NETTSIDE

 

For mer informasjon om Solstua kan du lese HER.

Planlegg dagen i badeland: Oversikt over alle våre sklier


FAKTA

  • Nydelig utsikt over Lifjell
  • Kun 15 minutter med bil fra Bø Sommarland
  • Leiligheter og hytte
  • Lekeområde
  • Grill og bålpanne

Dette sier andre gjester om Solstua

Fantastisk plass, og meget hyggelig vertskap. Anbefales.

Et fantastisk sted med masse plass og utrolig utsikt! Alle fasiliteter var dekket. Anbefaler alle på det varmeste å besøke dettet flotte stedet 😊

Ren og pen leilighet, akkurat passe stor for oss. Vertskapet er utrolig hyggelige og imøtekommende og tar godt vare på både store og små.

Ett flott sted å bo 😃 Herlig service. Vil anbefale dette stedet på det varmeste, og vi kommer mer enn gjerne tilbake.

Herlig plass! Fantastisk utsikt! Flott natur! Gjestfrihet og service i toppklasse!

Close