Catering

En Sommarlandburger eller Sommarlandis er obligatorisk for mange i løpet av deres besøk hos oss – og det er din jobb å lage den etter våre godt utprøvde og kjente oppskrifter.

God mat er alfa og omega for gjestene og en viktig del av den gode opplevelsen hos oss. Som en medarbeider i Catering er du del av en stor avdeling med mange varierte og utfordrende oppgaver, hvor gode samarbeidsegenskaper er viktig for å få en smidig flyt i arbeidet. Erfaring med matlaging er ingen forutsetning.

Arbeidsoppgaver

Avdelingen er delt opp i mindre underavdelinger, basert på de ulike områdene i parken. På salgsstedene lager man alt i fra softis og vafler til pizza og hamburger. Arbeidsoppgavene er blant annet å stå i kassen, produsere og servere mat, oppfylle kravene til IK-mat system med mer. Dette er en avdeling hvor det er en stor fordel om du tåler et hektisk arbeidsmiljø – det er ikke uvanlig at alle våre gjester er sultne samtidig.

Arbeidstid
  • Arbeidstiden varierer mellom 09.00 – 19.30
Formelle krav
  • Fylt 16 år det aktuelle året
Ønskede kvalifikasjoner
  • Humørfylt og utadvendt
  • Glad i å samarbeide og kan kommunisere godt med mange forskjellige mennesker
  • Glad i varierende arbeidstempo, ryddig og pålitelig
  • Effektiv og løsningsorientert
  • Nøyaktig og punktlig
  • Vil arbeide med service og liker å utgjøre en forskjell for voksne og barn
Vi tilbyr
  • En spennende sommerjobb i et ungt miljø med ca 280 andre ungdom, mange i sin første jobb
  • God opplæring og oppfølging
  • Utvikling og mulighet til lederstillinger
  • Verdifull erfaring innenfor reiseliv- og servicenæringen
  • Sosiale arrangementer (både i egen og på tvers av avdelingene – turneringer, pizzakvelder og quiz er populære arrangement)
  • Muligheten til å bli kjent med mange nye mennesker og skaffe venner for livet
  • Fri inngang i Tusenfryd, Dyreparken, Kongeparken, Hunderfossen og Liseberg
Opplæring

Alle som får jobb i Bø Sommarland skal gjennom opplæring tilpasset avdelingen før sin første arbeidsdag. Type og lengde på opplæringen vil variere mellom de forskjellige avdelingene. Catering gjennomgår bl.a. IK Mat kurs. Opplæringen vil i hovedsak foregå i april- mai. Det forventes at du møter på opplæringene og at du holder av disse datoene så fort du får informasjon om dette.

SØK HER!
Close