Sjøormen Sjur

Thrilling
Vannland
Type attraksjon
 Rides & slides
For alle
Tilgangsbegrensninger
Minimum høyde: 110 cm
Maksimal høyde: 170 cm
Maksimal vekt: 80 kg
6 År
Sjøormen Sjur snirkler seg som en grønn slange nedover Vannland!

Nessie og Seljordsormen Selma er (kanskje?) fabeldyr, men Sjøormen Sjur koser seg i Bø Sommarland der den snirkler seg som en grønn slange nedover Vannland!

En ferd gjennom Sjur sitt indre, er en skrekkblandet opplevelse. Her sitter du i en badering mens det bærer nedover, gjennom krappe svinger og et plutselig fall før det hele slutter i et lite basseng.

Sjøormen Sjur finner du i Vannland og har Magasuget og Mot i Brøstet som nærmeste naboer. I samme område finner du også Hompetitten og Sikk og Sakk skliene våre. Her er det mye å finne på for alle og enhver.

Ikke så skummelt, men veldig spennende!

Sjøormen Sjur ligger i vår kategori «spennende». Skliene og attraksjonene i denne kategorien passer for mange. Disse skliene kan både gi kiling i magen og høy puls. I tillegg til Sjøormen Sjur finner du også Tryll, Tarzan-løypene, Splash og Vassføyka i denne kategorien. Disse spennende skliene og attraksjonene gir fort mersmak – når du først har begynt å ta disse vil du bare skli igjen og igjen.

Sikkerhet

På grunn av sikkerhet gjelder det ulike krav og restriksjoner per attraksjon. Disse reglene er til for ditt eget beste, og vi ber dere om å følge badevaktenes instrukser og overholde informasjon som står på skiltene til hver enkelt sklie. Sjøormen Sjur har følgende krav og restriksjoner:

For alle mellom 110 og 170 cm. Må være over 6 år. Vektrestriksjoner: Maks. 80 kg.

altphoto

Nettpris fra

449 kr

419,-