Værgaranti – for deg som tar sjansen på litt regn!

OBS! Grunnet Covid-19 ser vi oss nødt til å holde tilbake værgarantien for sesongen 2021, da dette medfører at vi ikke kan overholde kapasitetsbegrensningene på en forsvarlig måte. 

Hva med en ekstra dag i parken? Vi har nemlig værgaranti!

Å garantere vær er ganske enkelt, for vær er det uansett. Men dersom været ikke skulle være helt på vår side, ja da utløses værgaranti! Det betyr at hvis det regner i løpet av den dagen du er i Bø Sommarland får du gratis inngang en dag i løpet av de neste 7 dagene. For å benytte deg av dette tilbudet er det viktig at du henvender deg i Informasjonen før du reiser hjem for dagen. Du må ha din ordinære billett tilgjengelig, og alle i reisefølget som ønsker å benytte seg av tilbudet må være tilstede. Regnværsgaranti-billetten er et armbånd som vi fester personlig på hver person. Dette gir gyldig inngang en dag de neste 7 dagene fra påsettelse.

Regnværsbåndet tåler både vann, lek og moro – så ingen fare, det blir ikke ødelagt hvis du ikke kan komme tilbake de første dagene etter at du får det.

Med dette tilbudet kan flere få to dager i parken, og bedre tid til å ha det vannvittig moro! Her kan du planlegge hvilke attraksjoner du ønsker å prøve.

Tips!

Å besøke oss en dag det er litt overskyet og fare for regn kan være veldig lurt. Det er ofte kortere køer i attraksjonene, så du kan ta dem enda flere ganger. I tillegg, hvis det utløses værgaranti kan du velge å komme tilbake en solrik dag de neste 7 dager. Da kan du få det beste av to verdener!

To stykker i en gummibåt som kommer ut i vannspruten i landingsbassenget i JettegrytaSå, skulle det komme noen drypp er det bare å henvende seg i Informasjonen så får du et regnværsbånd som gir gratis inngang én dag i løpet av de neste 7 dagene. Værgarantien gjelder kun for ordinære billetter, ikke fribilletter, Dag 2 billett eller billetter kjøpt som del av en pakke.

Kjøp din ordinære billett før du kommer til parken her i vår nettbutikk!

Close