Slektstreff

Slektstreff eller slektsstevne? Familietreff eller søskenbarntreff? Kjært barn har mange navn. Noen slekter arrangerer sammenkomster hver år, mens andre derimot møtes sjeldent. Uansett er det fint å samle sammen familien, hilse på nye tilskudd og høre historier fra den eldre generasjonen.

Sommeren blir kanskje regnet som høytiden for slektstreff. Barn og vokse møtes og skaper minner for livet. Hvorfor ikke skape minnene sammen i Bø Sommarland, skandinavias største vannpark?

Ta med slekten på et uforglemmelig besøk i badeland. Treffet kan foregå innenfor parkens åpningstider eller etter parkens stengetid. I åpningstiden er det mulig å få et eget område hvor dere kan nyte et måltid, holde taler eller ha en form for underholdning. Om det er ønskelig å ha parken åpen kun for dere kan dette også ordnes. Vi kan åpne hele eller deler av parken kun for dere etter parkens stengetid.

En dag i badelandet passer for både voksne og barn. Parken huser mange forskjellige sklier og attraksjoner som passer for alle aldre. Dette sørger for en drømmedag for små og store familier.

For spørsmål eller bestilling kontakt oss på informasjon@sommarland.no

 

Matservering

Ønsker dere et felles måltid hos oss kan vi anbefale pizza eller hamburgermeny. Kanskje kan det også friste med en is til dessert. Vi har ulike spisesteder rundt om i parken og hos oss kan du forhåndsbestille pizzabuffet, hamburger, bakverk og is. Ved samlet bestilling kan vi tilby gode priser og serverer maten på avtalt tidspunkt. I likhet med billettkjøp, kan også mat betales med kort, kontant eller med medbragt rekvisisjon. Kontakt oss på informasjon@sommarland.no for informasjon om priser og forhåndsbestilling av mat.

 

Hvordan komme hit

Bø Sommarland ligger i naturskjønne omgivelser i hjertet av Telemark. Vegen hit er flott uavhengig om du velger å reise med bil, buss eller tog. Mer informasjon og veibeskrivelse finner du her

Close