Grupper

Hva er vel bedre enn å ha en VANNvittig morsom dag i badeparken sammen med kjente og kjære? Enten om dere er en forening, organisasjon, familie eller en vennegjeng så får alle grupper på 25 personer eller flere ekstra gunstige billettpriser hos oss.

Størrelse gruppe Forhåndsbestilt Ikke forhåndsbestilt
Grupper 25-49  stk. 279,- 299,-
Grupper 50-99 stk. 259,- 279,-
Grupper over 100 stk 219,- 239,-

Send oss en forhåndspåmelding til informasjon@sommarland.no slik at vi får en oversikt over gruppene som kommer. Billettene betales med kort eller kontant i en transaksjon ved ankomst, ved avtale kan faktura sendes ved bruk av gyldig og medbragt rekvisisjon.

Vi minner om at vi har egne priser for skoleklasser, idrettslag og korps og kor. Se full oversikt over våre forskjellige grupper her.

 

Matservering

Ønsker dere et felles måltid hos oss kan vi anbefale pizza eller hamburgermeny. Kanskje kan det også friste med en is til dessert. Ved samlet bestilling kan vi tilby gode priser og serverer maten på avtalt tidspunkt. Kontakt oss på informasjon@sommarland.no for informasjon om priser og forhåndsbestilling av mat.  I likhet med billettkjøp, kan også forhåndsbestilt mat betales med kort, kontant eller med medbragt rekvisisjon.

 

Hvordan komme hit

Bø Sommarland ligger i naturskjønne omgivelser i hjertet av Telemark. Vegen hit er flott uavhengig om du velger å reise med bil, buss eller tog. Mer informasjon og veibeskrivelse finner du her.

Ønsker dere å reise med tog? Go-Ahead har egne avtaler for dere som reiser i gruppe og gruppehenvendelser kan sende til gruppereiser@go-aheadnordic.no

 

Kontakt oss på informasjon@sommarland.no dersom du ønsker mer informasjon eller ønsker å bestille.

Close