Idrettslag

Fotball? Håndball? Skiskyting? Volleyball? Ishockey? Friidrett? Sykling? Vi er alle ulike og har ulike preferanser. Noen foretrekker å score mål, andre foretrekker å komme først over målstreken. I badelandet finner du noe for enhver smak og vi elsker å ha besøk av ivrige og energiske idrettslag.

Har laget ditt hatt en god sesong og fortjener en belønning etter all blod, svette og tårer? Kanskje sesongstart er rett rundt hjørnet og det trengs en kick-off? Uansett vil vi ha besøk av deg og ditt lag. Kontakt informasjon@sommarland.no om du ønsker mer informasjon om vårt tilbud til idrettslag.

 

Billetter og forhåndspåmelding for idrettslag

I Juni og August koster billetten kr 199,- per person og inkluderer entré og bruk av alle skliene våre. Kommer dere i Juli er prisen 230,- per person. Se våre åpningstider og dager her. Per idrettslag kommer tre ledere, samt en eventuell bussjåfør, gratis inn i parken.

Send oss en forhåndspåmelding til informasjon@sommarland.no slik at vi får en oversikt over gruppene som kommer. Billettene betales med kort eller kontant i en transaksjon ved ankomst, ved avtale kan faktura sendes ved bruk av gyldig og medbragt rekvisisjon.

 

Matservering

Ønsker dere et felles måltid hos oss kan vi anbefale pizza eller hamburgermeny. Kanskje kan det også friste med en is til dessert. Vi har ulike spisesteder rundt om i parken og hos oss kan du forhåndsbestille pizzabuffet, hamburger, bakverk og is. Ved samlet bestilling kan vi tilby gode priser og serverer maten på avtalt tidspunkt. I likhet med billettkjøp, kan også mat betales med kort, kontant eller med medbragt rekvisisjon. Kontakt oss på informasjon@sommarland.no for informasjon om priser og forhåndsbestilling av mat.

 

Hvordan komme hit

Bø Sommarland ligger i naturskjønne omgivelser i hjertet av Telemark. Vegen hit er flott uavhengig om du velger å reise med bil, buss eller tog. Mer informasjon og veibeskrivelse finner du her. Ønsker dere å reise med tog? Go-Ahead har egne avtaler for dere som reiser i gruppe og gruppehenvendelser kan sende til gruppereiser@go-aheadnordic.no

Close