Korps

Ta med korpset på tur til Bø Sommarland!

Billetter
I lavsesong koster billetten kr 199,- per person og inkuderer entré og kjøring i alle attraksjoner. Kommer dere i høysesong er prisen 230,- per person. 3 ledere samt evt. bussjåfør kommer gratis inn per korps.

Forhåndspåmelding
Send oss en forhåndspåmelding til informasjon@sommarland.no slik at vi får oversikt over gruppene som kommer. Billettkjøp må gjøres separat, enten kontant eller med medbragt rekvisisjon ved ankomst. Dersom dere ønsker å forhåndsbestille mat, kan også dette betales kontant eller med medbragt rekvisisjon for mat.

Spille i parken?
Om dere har lyst, må dere gjerne ta med utstyr og spille i parken. Dette foregår i friluft ute i parken da vi dessverre ikke har egnede spilleplasser under tak. Elektriske instrumenter anbefales ikke, grunnet mangel på strømuttak.

Når korpset ankommer parken tar den ansvarlige kontakt med informasjonen og får tildelt sted for opptredenen. De øvrige medlemmer anmodes om å vente et stykke unna inngangspartiet inntil den ansvarlige er klar til å ta dere inn i parken.

Dersom korpset har behov for noen form for rekvisita eller utstyr, må dette medbringes. Sommarland kan desverre ikke oppbevare instrumenter for korpset.

Vi vil minne om at spilling i Sommarland også skal meldes til TONO.

Ved særlig stor pågang forbeholder Sommarland seg retten til å «stenge» enkelte dager for ytterligere påmeldinger.

Close