Korps og kor

Ta med ditt korps eller kor på tur til Bø Sommarland!

Bø Sommarland er Skandinavias største badeland og huser et bredt spekter av sklier og vann berg-og-dal baner. Hos oss finner du noe som passer for alle, både små og store, og fra aspiranter til veteraner.

Når du reiser på musikkturer, enten du er med i et korps eller et kor, er det viktig å ha en god balanse mellom opptredener og sosialt program. Både det musikalske og det sosiale er viktig. I Bø Sommarland får du begge deler.

 

Billetter og forhåndspåmelding

I juni og august koster billetten kr 199,- per person og inkluderer entré og bruk av alle skliene våre. Kommer dere i juli er prisen 230,- per person. Se våre åpningstider og dager her. Per korps eller kor kommer tre ledere, samt en eventuell bussjåfør, gratis inn i parken.

Send oss en forhåndspåmelding til informasjon@sommarland.no slik at vi får en oversikt over gruppene som kommer. Billettene betales med kort eller kontant i en transaksjon ved ankomst, ved avtale kan faktura sendes ved bruk av gyldig og medbragt rekvisisjon.

Dersom dere ønsker å forhåndsbestille mat kan også dette gjøres ved å kontakte oss på informasjon@sommarland.no. Vi har ulike spisesteder rundt om i parken og hos oss kan du forhåndsbestille pizzabuffet, hamburger, bakverk og is. I likhet med billettkjøp, kan også mat betales med kort, kontant eller med medbragt rekvisisjon.

 

Spille i parken

I Bø Sommarland elsker vi musikk og om dere har lyst må dere gjerne ta med utstyr og spille i parken.

Opptredenen foregår ute i friluft og under åpen himmel. Når korpset eller koret ankommer parken tar den ansvarlige kontakt med Gjesteservice og får da tildelt sted for opptredenen.

Dersom korpset har behov for noen form for rekvisita eller utstyr, må dette selv medbringes. Bø Sommarland har dessverre ikke mulighet til å oppbevare instrumenter og annet utstyr.

Vi vil minne om at spilling i Sommarland også skal meldes til TONO.

Send forespørsel her!
Close