Bedrifter

Skal din bedrift arrangere sommerfest, familiedag eller ha et kundearrangement? Hvorfor ikke legge arrangementet til Bø Sommarland? Gi de ansatte et positivt løft hos oss. Motivasjon, teamwork, adrenalinkick og gode minner er stikkord dere vil få ut av noen timer i parken sammen.

For spørsmål eller bestilling kontakt oss på informasjon@sommarland.no

For deg som bedrift vi forskjellige tilbud som passer for alle aldersgrupper:

Sommerfest

Sommeravslutning eller kick-off? Belønning for godt arbeid eller motivasjon for nye arbeidsoppgaver? Hva med et skikkelig «Pool party»? Øvre delen av parken blir deres for en kveld! Vi gir dere Bøverstranda og Flow Rider, og serverer passende mat om det er ønskelig. Videre styrer dere showet. Fyll opp Sommarlandelva, og sjekk ut hvem som er best til å surfe. Dette er et skikkelig “Pool party” for alle penga!
Pris på forespørsel

 

Familiedag

La dine ansatte eller kunder ta med seg familien til et uforglemmelig besøk i Bø Sommarland! Familiedag kan foregå innenfor åpningstidene eller etter parkens stengetid. I åpningstiden er det mulig å få et eget område hvor dere kan nyte et måltid, holde taler eller ha en form for underholdning. Om det er ønskelig å ha parken åpen kun for dere kan dette også ordnes. Vi kan åpne hele eller deler av parken kun for dere etter parkens stengetid. Bø Sommerland passer for både store og små, se alle våre sklier og attraksjoner her. Solsenger, surfebølge, barnebasseng og småsklier sørger for en drømmedag for familier.
Familiedag passer for grupper over 50 personer.
Pris på forespørsel

 

Leie parken

Møt eksisterende, nye og potensielle kunder via markedsaktivitet hos oss! Du velger selv om det skal være en normal åpningsdag eller om du ønsker at Bø Sommarland eksklusivt skal være åpent kun for dine gjester. På normale åpningsdager er det mulig å få et eget område kun for dere og etter parkens stengetid kan vi åpne hele eller deler av området. Se alle våre åpningstider og dager her.
Pris på forespørsel

 

Sommarlandbilletter

Den perfekte sommergaven til de ansatte i din bedrift! Gi en dag VANNvittig morsom dag i gave til dine ansatte og deres familie. Billetten kan brukes én valgfri dag i løpet av sesongen, og dere kan gjerne reise til parken sammen.
Kontakt oss for pristilbud.

 

Kontakt oss på informasjon@sommarland.no

Close