Bøverline’s

OBS! På bakrunn av Covid-19 situasjonen holder spisestedet Bøverline’s stengt sesongen 2020. Heldigvis, har vi mange andre spisesteder, se alle her. Les mer om våre viktigste tiltak og anbefalinger i forbindelse med Covid- 19 her.

Nyt lunsjen i ro og mak!

Hos Bøverline’s slipper du unna skrik og skrål fra vannattraksjonene, så dette er det perfekte stedet for litt mat i magen i rolige omgivelser! Bøverline’s finner du i Leikeland. Her kan du nyte lunsjen under tak eller ute i sola.

På Bøverline’s får du saftige burgere med pommes frites. Vi tilbyr 100 grams burgere og  i tillegg kan vi friste med vår egen Sommarlandburger. Denne burgeren består av dobbel burger med salat og dressing, toppet med løkringer og bearnaisesaus.

Etter lunsjen kan du ta deg en nystekt belgisk vaffel med is fra Go’Biten eller kanskje en ShaveIce fra Trestubben til dessert. Go’Biten og Trestubben finner du rett ved siden av Bøverline’s. Trestubben serverer også både pølser og pizza. Her er det mye godt for enhver smak. I nærheten av Bøverline’s finner du mange VANNvittig morsomme og tørre attraksjoner. Hva med en klatretur opp Gaustatoppen eller skli ned rutsjebanene i Maurtua etter lunsj?

 

Meny

Saftige burgere med pommes frites, kyllingnuggets, fish rolls og supernachos samt et utvalg av frukt og grønt. Drikke finner du også på Bøverline’s, vi kan friste med brus, smoothie og kuli, i tillegg til varme drikker som kaffe, kakao og te.

Vi har både glutenfrie, vegetariske og veganske alternativer, vi benytter oss også alltid av 100% norsk storfekjøtt og 100% planteolje. Snakk med betjeningen for å tilpasse måltidet til dine matønsker.

- Info -

Burger

Pommes Frites

Hot Dog

Kaffe

Fruit&Salad

Tidsplaner

Kjøp online

Mat og drikke i nærheten

  • Bø Sommarland logo
    Trestubben

    OBS! På bakrunn av Covid-19 situasjonen holder spisestedet Trestubben stengt sesongen 2020. Heldigvis, har vi mange andre spisesteder, se alle her. Les mer om våre viktigste tiltak…

  • Fasaden til spisestedet Go'Biten
    Go’Biten

    OBS! På bakrunn av Covid-19 situasjonen holder spisestedet Go'Biten stengt sesongen 2020. Heldigvis, har vi mange andre spisesteder, se alle her. Les mer om…

Close