OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SESONGKORT 2018

Lurt å kjøpe allerede nå?

Ja, det stemmer – hvis du velger Platinum. Da får du nemlig med deg Halloween på Tusenfryd, og det er ikke bare-bare! De stiller med monsterslipp, labyrinter som får deg til å skjelve i buksene og en autentisk Halloween-stemning i parken. Er man ikke i akkurat det humøret, finner man snillere områder med søte klovner for de som måtte ønske det.

Vårt Platinumkort gir deg fri inngang i både Sommarland og Tusenfryd hele sesongen 2018, i tillegg til en rekke rabatter hos oss – samt gratis parkering. Du kan også velge Gull- eller sølvkortet om du ikke trenger alle disse godene, men vær OBS på at fordelene endrer seg en del fra i år. Du finner et oversiktlig skjema med informasjon her.

De som har aksjonærkort får Platinum- og gullkort til veldig gode priser, og vi hjelper dere å anskaffe dette nå om dere vil ta turen til Tusenfryd før sesongen er over. Da sender du bare en mail til marked@sommarland.no. Aksjonærkortet i seg selv gir inngang til Sommarland resten av livet, men du kan enkelt oppgradere til et Platinumkort som gir gratis parkering og inngang i Tusenfryd også.

Sesongkortet kan kjøpes til deg selv eller i gave til noen andre, du velger hvilket navn det skal stå på.

HER er linken til vår fine samling av sesongkort, om du ble litt fristet nå. Vi ønsker dere en skuuummel og fin høstferie når den tid kommer!

Share

Close