SOMMARLANDELVA MIDLERTIDIG STENGT

SOMMARLANDELVA MIDLERTIDIG STENGT

Oppdatering: fra lørdag 1.august vil Sommarlandelva og Trippeltrakta være i drift igjen. Dette medfører også at Øya Pizzeria og Bølgen Isbar også vil være åpne resten av sesongen!

I morgen åpner Sommarland for 36. gang, og vi gleder oss veldig til å ta dere imot! Vi har klargjort parken vår for en trygg opplevelse der alle kan ha det VANNvittig moro.

Dessverre ble ikke alt som tiltenkt, da vi i kveld måtte konkludere med at den nødvendige reparasjonen av surfeområdet FowRider i Sommarlandelva som har blitt utført siden i fjor høst viser seg å ikke være vellykket. Vi syns det er trist å måtte meddele at det for første gang siden FlowRider ble åpnet, ikke blir surfing i Bø Sommarland denne sommeren!

For at vi kan ha Sommarlandelva i drift snarest mulig har vi allerede iverksatt reparasjon. Dette betyr at Sommarlandelva vil stå tom i morgen på åpningsdagen.

Tømmingen av Sommarlandelva berører også Trippeltrakta, Øya Pizzeria og Bølgen Isbar, som alle vil være stengt inntil videre. Vi jobber med å kontakte dere som har bestilt pizzameny på forhånd – dere vil få mulighet til å hente ut denne på et avtalt tidspunkt.

Det er på nåværende tidspunkt ikke klart hvor lenge Sommarlandelva vil være stengt.

Heldigvis er Mot i Brøstet, Magasuget, Barneanlegget, Supersurfer, Minisurfer, Sjøormen Sjur, Tryll, Vassføyka, Bøverstranda, Halfpipe, Sentrifuga, Jettegryta, Hompetitten, Sikk og Sakk åpne. Sammen med Tarzanløypa og et helt nytt piratshow i Leikelandmanesjen – det er verdt en reservasjon i nettbutikken allerede nå!

Dersom du har spørsmål om dette ber vi deg kun å ta kontakt via e-post og at du merker e-posten i emnefeltet med “Sommarlandelva”. Vær vennlig og ikke ring oss i tillegg til å sende e-post, da dette gjør ventetiden lenger for alle. Vi prioriterer å svare e-post og vil derfor ha lenger svartid på Messenger og telefon.

Share

Close