Magisk sommar i vente

Magisk sommar i vente

Endelig kan vi fortelle… Etter flere måneder på tegnebrettet går nemlig første spadetak i bakken for å klargjøre til årets nyhet, «TRYLL»! Hvorfor den fikk akkurat det navnet, finner du ut når du setter utfor den nye, eventyrlige sklien.

Attraksjonen er den eneste av sitt slag, og det finnes under ti lignende i hele verden! Spesialeffektene gjør den til en magisk flerdimensjonal vannsklie, hvor de fleste av sansene dine brukes på turen. På fem steder i løpet av nedfarten kan du oppleve forskjellige filmklipp med lyd. Filmklippene kan endres slik at overraskelsene blir nye for hver tur. Vi liker å kalle det en kinoopplevelse i fart! Plasseringen blir ved Bøverstranda, slik at tilbudet utvides i øvre del av parken. Ser vi deg i sommer til en VANNvittig morsom dag? Vi ønsker iallfall velkommen til en magisk sesong!

Forøvrig for de som er glad i det norske språket så er “Tryllimperativ av “å trylle” – vi gleder oss til å trylle frem både fint vær og magisk stemning når dørene åpner for 34. gang!

Share

Close