TV-sendt Sankthansfeiring i Sommarland!

Nå kommer endelig avsløringen over hvilke artister som skal underholde dere fra vår alles kjente scene, den 23.juni 2017.

Telemarksveka er årets store snakkis for oss, og endelig er det klart hvordan selve Sankthansfeiringen kommer til å foregå i parken. Den 23.juni fra kl.19 sender TV2 direkte fra scenen – og det kommer til å bli en uforglemmelig aften! Kveldens artister er nemlig Sandra Lyng, Atle Pettersen og Postgirobygget; kan det bli bedre?! Opplevelsen blir komplett med de kjente programlederfjesene Davy Watne og Siri Avlesen-Østli.

I tillegg kommer Dyrsku´n på besøk, og de vil stå for grilling sammen med God Morgen Norge-kokken, Wenche! Vi kjenner vi får vann i munnen allerede.

Du er ikke alene om å ville ta turen hit; skistjernene våre blir også å se denne kvelden. Kanskje du får tatt et bilde med din favoritt? Muligens vanker det enda noen overraskelser, så det er bare å følge med.

Til denne feiringen, må man ha en egen billett. Gå inn her og velg datoen 23.juni, samt antall personer. Legg så til koden 23juni i rabattkodefeltet, og den korrekte prisen vil bli synlig. Det koster nemlig kun 75kr per person for å feire Sankthans i Sommarland, og da åpner vi dørene for dere kl.17! Det betyr hele to timer med bading før festen er i gang. Høres ikke det ut som den perfekte Santhans-aftenen, så vet ikke vi!

Parken er selvsagt åpent som vanlig fra kl.10, men den ordinære dagsbilletten gjelder ikke inngang til showet. Dvs at også sesongkortholdere og aksjonærkortholdere må kjøpe Sankthansbilletten for å ha tilgang til parken for Sankthansfeiringen.

HOLD AV 23.JUNI OG BLI MED PÅ MOROA!! VI GLEDER OSS STORT, OG HÅPER DERE ER KLARE FOR Å FEIRE MED OSS!

Om du vil lese mer om hele Telemarksveka, kan du gjøre det her.

Share

Close