Hvor høy må en være for å ta sklier i Bø Sommarland?

Hvor høy må en være for å ta sklier i Bø Sommarland?

HVA sjekker vi ved våre attraksjoner? Vi sjekker HVA!

H – Høyde
V – Vekt
A – Alder

Det er altså mer enn høyden din som avgjør om du kan ta for eksempel Magasuget.

Eksempel på HVA: For å ta Magasuget må du være over 140 cm (H), veie over 45 kg (V) og være over 10 år (A). Alle tre kriteriene må oppfylles for å skli.

Vanlige spørsmål som våre badevakter får:

  • «Sønnen min er 135 cm, men det står at en må være 140 for å ta Magasuget. Kan han likevel ta den når jeg som forelder gir han tillatelse?»
  • «Datteren mitt fyller 6 år om to uker. Kan hun være med i Sommarlandelva, da?»
  • «Kompisen min og jeg veier bare 10 kg for mye til å ta Halfpipen sammen. Kan vi ta den sammen likevel?»

Svaret på alle disse spørsmålene er «nei».

Alle våre attraksjoner har høyde- vekt- og aldersrestriskjoner (HVA). Restriksjonene kan være minstegrense og maksgrense. Grunnen til dette er sikkerhet. Vi tar absolutt ingen sjanser når det kommer til din sikkerhet i våre attraksjoner. Derfor vil du oppleve å få «nei» på slike spørsmål.

Et godt tips: Sjekk sikkerhetskrav på våre attraksjoner før du besøker oss. På denne måten kan du forberede barna på hva de kan delta på, og ikke.

Klikk her for oversikt over alle våre attraksjoner. Klikk deg inn på én og én for sikkerhetsinformasjon, og gjør deg kjent med HVA ved hver attraksjon.

Alle sklier er også merket med skilt i parken – både med hvilken kategori de tilhører, riktig måte å ta sklien på, samt høyde, vekt- og aldersbegrensninger. Slik skal du aldri være i tvil om hvordan du trygt skal ta en attraksjon hos oss.

Velkommen til en trygg og sikker badeopplevelse hos oss!

Share

Close