Viktig informasjon til sesongkortholdere!

Som mange nå har fått med seg kommer vi til å åpne badelandet lørdag 4.juli, noe vi gleder oss veldig til!
Selv om vi åpner vil allikevel flere ting være annerledes. Blant annet må vi, for å kunne opprettholde en sikker og trygg park for gjester oansatte ber vi deg om å følge de generelle smittevernrådene som er gjeldende for Norge. I parken vil det også være tilpassede tiltak, og vi ber deg om å sette deg inn i disse som er beskrevet her.

Du må reservere din dag hos oss

Inntil videre vil det være en begrensning på hvor mange gjester vi kan ha i parken. For at vi skal kunne holde kontroll på dette må vi vite hvilken dag du ønsker å besøke oss. Gå inn på sommarland.no, klikk på lenken for reservasjon for sesongkort. Registrer deg med ditt sesongkortnummer (13 siffer uten mellomrom) og velg hvilken dag du vil besøke parken.

Du kan reservere et nytt besøk etter at denne billettens gyldighet har gått ut – dvs fra og med dagen etter at besøket er gjennomført.

Reserver din plass her

Frem til du har hentet ditt fysiske sesongkort vil det være mulig å registrere første besøk ved hjelp av billettkoden (strekkodenummeret). Sesongkortet må da hentes i Informasjonen når du kommer til parken (husk billetten for kjøp av sesongkort). Både sesongkort og reservasjonsbillett må da fremvises ved inngang i parken.

Forlenget gyldighet

Siden åpningen i år ble utsatt vil alle som har kjøpt sesongkort for 2020 automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 3.juli 2021.

Share

Close