Bø Camping

Ved foten av Lifjell og kun et godt steinkast fra Bø Sommarland ligger Bø Camping. En liten oase for barnefamilier på tur. Her har du tilgang til mange aktiviteter, det gis lite rom for å kjede seg.

Blant minigolf, sandvolleyballbane og en lekeplass med stor hoppepute for barna ligger det også tilrette for de eldre i følget. Med skikkelige sanitæranlegg, kjøkken og grillområder. Campingen har egen butikk med godt utvalg og er også behjelpelige med å skaffe varer de ikke har.

Ta kontakt for kjøp av kun overnatting her:

BOOK SOMMARLANDPAKKE HER!

høyt og lavt klatrepark

Rett bak campingen ligger også Høyt & Lavt Klatrepark, en klatrepark med hele 137 ulike apparater i skogen. Her kan du velge mellom flere forskjellige løyper i trærne med forskjellig vanskelighetsgrader.

Barn helt ned i 2- årsalderen kan prøve seg i egne tilrettelagte “løyper” i parken, mens det høyeste “klatrepunktet” er hele 15 meter over bakken for de aller tøffeste.

Hos Bø Camping ligger alt til rette for mange timer med lek og nye bekjentskap.

For mer informasjon besøk Bø Camping sin hjemmeside her: bocamping.no

Planlegg dagen i badeland: Oversikt over alle våre sklier


FAKTA

  • 5 minutter å gå til Bø Sommarland
  • ta med eget telt eller campingvogn/bobil
  • leie hytte, leilighet, pods eller campingvogn
  • nær Høyt & Lavt klatrepark
  • gode sanitærfasiliteter

 

Dette sier andre gjester om Bø Camping

Stille rolig familiecamping, ligger sentralt til i Telemark, masse aktiviteter og turområder i nærområde 👍

Rent og pent, ryddig, fantastisk for barna, kul minigolfbane med karpedam, gangavstand til Sommarland, klatrepark rett ved plassen. Kommer garantert tilbake!

Fantastisk plass, med hyggelige folk og genial plassering!

Veldig bra for familier med lekeplass med trampoliner,minigolf ,tråbiler osv. Gå avstand til badeland og klatrepark👏🏻👌🏻😊

Close