Overnatting

Overnatting i nærheten av Bø Sommarland

Om du ønsker flere dager i badeparken i Bø i Telemark, har du flere overnattingsmuligheter i nærheten å velge mellom. 

Av campingplasser kan du velge mellom blant annet First Camp Bø (gangavstand til parken), Lunde og Norsjø. Alle tre tilbyr aktiviteter for hele familien. Nærmeste hotell, ypperlig for barnefamilier, er Bø Hotell. 
Grend, 5 minutter unna Sommarland, tilbyr unike hytter i naturen. 

First Camp

phto

First Camp Bø - First Camp Norsjø - First Camp Lunde
Familievennlige campinger stappfulle av aktiviteter! First Camp Bø er kun et steinkast fra Bø Sommarland. På Norsjø finner du Norsjø Kabelpark med wakeboard og vannski. I Lunde er du rett i nærheten av Telemarkskanalen.

Bø Hotell

phto

Bø Hotell er et perfekt utgangspunkt med kort avstand til Bø Sommarland og mange aktiviteter i området. Etter en lang dag kan du nyte en god middag og et kveldsbad i utebassenget i hagen på hotellet.

Grend

phto

Grend, designet av Snøhetta, er en skjult perle skånsomt plassert i uberørt skog, kun 5-minutters gange fra Bø Sommarland. Her vil du oppdage fem fantastiske og velutstyrte hytter spredt ut i naturens rolige omgivelser. 

 

 

Beverøya Camping

phto


Beverøya hytteutleie og camping ligger fint omkranset av Bø-elva – kun én liten kilometer fra Bø sentrum. Campingen er et perfekt utgangspunkt for besøk i parken og en aktiv familieferie.   

 

 

Lifjelltunet

phto


Lifjelltunet er en hyggelig og familievennlig hyttegrend på Lifjell. Kun 8 km fra Bø Sommarland og 12 km fra Bø Sentrum. Et perfekt utgangspunkt for ditt besøk i Sommarland og andre opplevelser i Midt-Telemark.

 

 

Bø Leiligheter

phto


Bø Leiligheter ligger ca 500 m fra Bø Sommarland med gangveg rett til parken. Vi tilbyr enkle, men godt utstyrte selvhusholdsleiligheter med sengeplasser for inntil 6 personer. 

 

 

VIP
Ikke glem VIP-produktet ditt!

Ikke glem VIP-produktet ditt!