Overnatting

Overnatting i nærheten av Bø Sommarland

Om du ønsker flere dager i badeparken i Bø i Telemark, har du flere overnattingsmuligheter i nærheten å velge mellom. 

Av campingplasser kan du velge mellom blant annet Beverøya hytteutleie og camping, First Camp Bø, First Camp Norsjø og Sanda Camping. Av hoteller i nærheten finner du Bø hotell og Norsjø hotell. Ca 40 minutter unna ligger Morgedal hotell. Dersom du ønsker hytte eller leiligheter er Lifjelltunet, Solstua, Grend og Bø leiligheter gode alternativer. 

First Camp Norsjø

Velkommen til First Camp Norsjø – Telemark. Vi er et campingresort proppfullt av aktiviteter for store og små. Vår største attraksjon er Norsjø Kabelpark som er den eneste i sitt slag i landet. Norsjø Kabelpark er en av verdens beste kabelbaner for wakeboard, vannski og kneeboard. Samtidig er vi et utgangspunkt for cruise på Telemarkskanalen; Du kan oppleve Telemarkskanalen direkte fra bryggen, med vår helt egen cruisebåt, Telemarken.

Bø Hotell

Bø Hotell er et perfekt utgangspunkt med kort avstand til Bø Sommarland og mange aktiviteter i området. Og etter en lang dag kan du nyte en god middag og et kveldsbad i utebassenget i hagen på hotellet.

 

 

 

Grend - designet av Snøhetta

Velkommen til Grend - en skjult perle skånsomt plassert i uberørt skog, kun 5-minutters gange fra Bø Sommarland. Her vil du oppdage fem fantastiske og velutstyrte hytter spredt ut i naturens rolige omgivelser. Hver hytte, som er på 96 kvm. gulvareal inkludert uteplass, er et kunstverk i seg selv og designet av de anerkjente arkitektene hos Snøhetta og bygget med stolthet av Nature Compact Living i Norge. Hyttene inneholder alt du trenger for et behagelig opphold og nå får du 25% rabatt på alle overnattinger i sommer.

Solstua

Solstua finner du på Lifjell kun 8 km og 10 min kjøretur fra Bø Sommarland. De tilbyr godt utstyrte familieleiligheter med hhv 1 og 3 soverom, stue, kjøkken og bad, eller 2-3-4 sengs/familierom i storhytta Solstua. Det er selvhushold på storhytta og du har tilgang til felles stort kjøkken, spisestue, stue/oppholdsrom, bad og badstue.

Bø leiligheter

Bø Leiligheter ligger ca 500 m fra Bø Sommarland med gangveg rett til parken. Vi tilbyr enkle, men godt utstyrte selvhusholdsleiligheter med sengeplasser for inntil 6 personer. Vi har totalt 15 leiligheter til utleie på ca 46m2 med ett soverom med dobbeltseng og køyeseng, stue med sovesofa, kjøkken og bad. Vi har gratis Wi-Fi og privat parkering til 1 bil pr. leilighet.

 

Norsjø Hotell

Norsjø Hotell er et familiedrevet hotell som er åpent i sommersesongen. Vi er opptatt av å representere nærområdet vårt i smaker og opplevelser, og kaller oss Fruktbygdahotellet.

 

 

 

 

 

 

Beverøya hytteutleie og camping

Beverøya hytteutleie og camping ligger fint omkranset av Bø-elva – kun en liten kilometer fra Bø. Campingen er et perfekt utgangspunkt for besøk i parken og en aktiv familieferie.                                       

 

 

 

Morgedal hotel

Morgedal Hotel byr på opplevelser for hele familien. Et eldorado for barn. Lekerom for de minste.

Rett ved hotellet ligger en barnebakke med skitrekk. Flotte turstier. Innsjø med badestrand. Hotellet har et stort uteområde med gapahuk og bålplass. Tennisbane. Minigolf. Basket-bane. Frisbee-golf. Avstand til Norsk Skieventyr, skimuseum er 100 meter.

Lifjelltunet

Lifjelltunet er en hyggelig og familievennlig hyttegrend på Lifjell. Kun 8 km fra Bø Sommarland og 12 km fra Bø Sentrum. Her har du et perfekt utgangspunkt for ditt besøk i Sommarland og andre opplevelser i Midt-Telemark, som båttur på Telemarkskanalen, besøk i Fruktbygda mv. 

 

 

First Camp Bø

Ved foten av Lifjell og kun et godt steinkast fra Bø Sommarland ligger Bø Camping. En liten oase for barnefamilier på tur. Her har du tilgang til mange aktiviteter, det gis lite rom for å kjede seg.

 

 

 

Sanda camping

Sanda Camping er en familiecamping som ligger idyllisk til blant skog og fjell med Bøelva omkranset , de ligger midt mellom Bø og Seljord langs riksvei 36. Fra dem er det sentralt til de fleste opplevelser Midt- Telemark har å by på.

 

VIP
Ikke glem VIP-produktet ditt!

Ikke glem VIP-produktet ditt!