Jobbe i Bø Sommarland

Søk VANNvittig moro sommerjobb 2024!

Søknadsportalen for sommeren 2024 er åpen!

Hvert år søker Bø Sommarland 300 toppmotiverte og blide medarbeidere. Fyller du 16 år eller mer i løpet av 2024, og har lyst på en sommerjobb du sent vil glemme? Kanskje det er akkurat deg vi leter etter!

Husk at søknaden du sender inn er vårt første møte med deg som mulig ansatt hos oss. Det er derfor viktig at du bruker litt tid på å fylle ut søknaden din, da er det større sjanse for at du blir tatt med videre i prosessen. Lykke til!

Her kan du lese om de ulike avdelingene, få svar på vanlige spørsmål eller få med deg noen gode tips på veien. Vi anbefaler at du leser så mye som mulig på disse sidene før du sender søknaden din, slik at du finner akkurat den avdelingen som passer best for deg.

Vær motivert!

Hvis du ikke er helt sikker på om du ønsker sommerjobb i Bø Sommarland, vent med å søke. Det er mange som står i kø for å jobbe hos oss, og vi vil kun ha de mest motiverte!

Skriv søknaden din selv!

Det er DEG vi vil ansette (ikke mammaen din, vergen din eller kompisen din). Du vet best hvem du er og hvorfor det er akkurat du som bør få jobbe i Bø Sommarland. Husk at det skinner igjennom på intervjuet dersom du ikke har skrevet søknaden din selv. Vær ærlig og oppriktig, og skriv selv!

Fyll ut alle opplysningene i søknaden nøye!

Husk at denne søknaden er den første muligheten du får til å overbevise oss som at det er DEG vi vil ha! Dobbelsjekk særlig at telefonnummer, navn og e-postadresse er riktig.

Les gjennom søknaden før du sender den!

Husk at måten du skriver på sier mye om deg. Slurv og SMS-språk gir ikke et godt førsteinntrykk. Dårlige søknader puttes rett i mappen over de som ikke får komme på intervju. Svar utfyllende på spørsmålene på skjemaet – da kommer du langt på vei.

Last ned appen Mojob

Alle søknader, all kommunikasjon og all informajson foregår via Mojob. Du må derfor laste ned appen Mojob etter du har søkt jobb hos oss. 

Møt opp presis på Teams-intervju

Vi får mange søknader, og vi krever at du møter presist på Teams-intervjuet. Dersom du ikke kan møte opp, må du gi beskjed i godt tid, ellers mister du sjansen til å komme på intervju.

Forbered deg på intervjuet!

Du trenger ikke grue deg, men det kan være lurt å tenke på hva vi vil spørre deg om. Spør foreldrene dine eller de foresatte, de vet garantert hvordan et jobbintervju foregår. Ikke vær beskjeden, det er lov å skryte av seg selv i et jobbintervju. Tenk på hva du har lyst til å få fram om deg som person. Du er mye mer interessant enn du tror!

Ikke glem å legge ved

CV og vitnemål / siste karakterutskrift når du søker jobb. Søknader uten vitnemål / siste karakterutskrift vil ikke bli vurdert.

Orden og fravær

Vi sjekker ordenskarakterer og fravær fra grunnskole og videregående. Søkere med nedsatt karakter i orden og oppførsel og/eller høyt fravær ansettes som regel ikke, men det gjøres unntak.

 

Lykke til med søknaden. Vi gleder oss til å se deg!

SØKNAD

For å søke, må du benytte søknadsskjemaet her på nettsidene våre. Vi bruker tjenesten Mojob for å håndtere søknader, sende ut viktig informasjon og besvare spørsmål. Du må derfor laste ned appen Mojob på din telefon. Du vil få en bekreftelse på e-post fra Mojob når søknaden din er sendt inn.

Å jobbe i Bø Sommarland er en sesongjobb – fra juni til august. Det er derfor nødvendig at du tenker gjennom når du kan jobbe før du sender inn din søknad. Dersom du er under 18 år må du diskutere dette med en foresatt. Som medarbeider hos oss kan du ikke ta mer enn to uker sammenhengende ferie.

Vi krever at du legger ved den siste karakterutskriften du har tilgjengelig. Dette gjør vi fordi mange som søker aldri har hatt jobb før, og karakterutskriften sier noe om deg. Mener du at du ville gjort det annerledes på jobb enn du gjør det på skolen? Fortell oss hvorfor! Søknader uten siste karakterutskrift vil ikke bli vurdert. 

Målet vårt er å besvare alle søknader innen 14 dager fra vi har mottatt dem. Sjekk Mojob-appen.

Les mer om de forskjellige stillingene du kan søke på her.

ENVEIS-INTERVJU

Når du har kommet gjennom første nåløye, vil du bli invitert til å sende inn en video der du besvarer tre spørsmål, mens du filmer deg selv med mobilen. Nærmere instrukser får du på e-post og i Mojob-appen.

INTERVJU

Intervjuet foregår på kveldstid, eller en lørdag/søndag på dagtid. Alle intervjuer vil foregå digitalt via Teams.

ARBEIDSKONTRAKT

Arbeidskontrakten din angir hvilken stilling du skal ha og hvilke betingelser som gjelder i ansettelsen. Arbeidskontrakten beskytter både deg og Bø Sommarland mot misforståelser når det gjelder hvilke plikter og rettigheter du har. Les derfor nøye igjennom kontrakten. Det er frist på 10 dager for å levere signert kontrakt.

OPPLÆRING

Alle nye sesongsmedarbeidere får noen timers teoretisk og praktisk opplæring, samt flere e-læringskurs. Mye av dette skjer før parken åpner for sesongen, mens noe av det praktiske skjer i åpningstiden. Det arrangeres obligatorisk opplæringshelg 1. og 2. juni 2024. Obligatorisk betyr at du må delta. Du får opplæringshonorar. I 2024 åpner parken lørdag 8. juni.

VAKTLISTE

Å jobbe i Bø Sommarland er en sesongjobb. Det betyr at vi forventer at du kan ta noen vakter både før og etter skolens sommerferie. Det settes vaktliste for hele sesongen. Denne får du senest 14 dager før din første vakt.

Alle søkere benytte dette søknadsskjemaet for å bli vurdert. 

Har du spørsmål angående sommerjobb hos oss, ta kontakt på personal@sommarland.no. Lykke til!

Fortsatt ikke kjøpt billett?
Fortsatt ikke kjøpt billett?

Fortsatt ikke kjøpt billett?