Grupper og skoler

Besøk badeparken med kolleger, familie og venner

Reiser du sammen med vennegjengen, klassekameratene, kolleger eller familien? Bø Sommarland tar imot grupper og skoler gjennom hele sommeren. Her finner du informasjon om reisevei, priser, spisesteder, attraksjoner og tjenester. Sjekk ut tilbudene våre og ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg med å planlegge oppholdet i badeparken på best mulig måte. 

Hva er vel bedre enn å ha en VANNvittig morsom dag i badeparken sammen med kjente og kjære? Enten om dere er en forening, organisasjon, familie eller en vennegjeng så får alle grupper på 20 personer eller flere ekstra gunstige billettpriser hos oss.

For å bestille billetter, må du sende en e-post til informasjon@sommarland.no
I retur vil du få gruppebestillingsskjema, samt mer informasjon. Vi besvarer forespørselen din så fort vi kan.
Billettene betales ved faktura. I tilfeller der faktura ikke innvilges, må betaling skje via bankoverføring til kontonummer.

Vi minner om at vi har egne priser for skoleklasser, idrettslag og korps og kor. Se full oversikt over våre forskjellige grupper her.

Matservering

Ønsker dere et felles måltid hos oss kan vi anbefale pizza eller hamburgermeny. Kanskje kan det også friste med en is til dessert. Ved samlet bestilling kan vi tilby gode priser og serverer maten på avtalt tidspunkt. Kontakt oss på informasjon@sommarland.no for informasjon om priser og forhåndsbestilling av mat.

Hvordan komme hit

Bø Sommarland ligger i naturskjønne omgivelser i hjertet av Telemark. Vegen hit er flott uavhengig om du velger å reise med bil, buss eller tog. Mer informasjon og veibeskrivelse finner du her.

Ønsker dere å reise med tog? Go-Ahead har egne avtaler for dere som reiser i gruppe og gruppehenvendelser kan sende til gruppereiser@go-aheadnordic.no