Parkering

Vi har stor parkeringsplass tilknyttet parken vår. Det koster 70 kr per bil per dag. 

Vi har bomfri parkering fra Parkly i parken vår. Kjøretøy registreres på vei inn og på vei ut. Betaling kan gjøres i appen eller på nettsiden til Parkly, i appen EasyPark (15% påslag) eller ved faktura. Dersom du ønsker å benytte deg av faktura, vil du få et fakturagebyr på kr 12,50. Det er også mulig å betale for parkering i betalingsautomaten på utsiden av Gjesteservice-bygget. (Kun kort).
 
MERK: Velger du å ikke betale innen 48 timer, påløper fakturavgift. Se parkly.no for mer informasjon. 

    

Kjøp parkeringskort for sesongen 2024

Alle gjester kan kjøpe parkeringskort til 150 kr, som gjelder hele årets sesong.

NB! Med Platinum sesongkort har du gratis parkering inkludert. Da du kjøpte sesongkort på nett, mottok du en e-post fra Parkly. Denne må du åpne og lese for å aktivere gratis parkering. Dette må gjøres før sesongens første besøk. Dersom dette ikke blir gjort, vil du motta faktura på parkeringene dine.

  

HC parkering

Vi har også flere parkeringsplasser som er reservert for deg med nedsatt funksjonsevne. Parkeringsplassene er oppmerket og befinner seg på parkeringsplassen like utenfor hovedinngangen. Vi ber om at parkeringstillatelsen for forflytningshemmede ligger synlig i vinduet.

  

Parkering platinum-sesongkort

Du som har kjøpt Platinum-sesongkort har parkering inkludert hele sesongen. Men for å aktivere dette må du registrere deg via en lenke mottatt på e-post fra Parkly rett etter at du kjøpte sesongkort. 
Klikk på lenken i e-posten, registrer bruker hos Parkly, og legg til alle dine kjøretøy. Dette må gjøres før første besøk i parken for å unngå faktura for parkeringen.

Du vil under «Parkeringstillatelser» inne på din Parkly-bruker se hvor mange parkeringstillatelser du har.

Har du for eksempel kjøpt 2 Platinum-sesongkort vil du ha mulighet til å parkere to biler samtidig så lenge bilene er registrert inne på Parkly-brukeren før innkjøring.

Du kan registrere så mange kjøretøy du ønsker, men kun parkere det antall biler som du har tillatelser for. 

Parkerer du med flere kjøretøy enn du har tillatelser, så vil overforbruk belastes med normal takst på parkeringsplassen, kr 70,- pr. dag.
Om du trenger hjelp til å registrere bruker eller kjøretøy så kan du kontakte Parkly på telefon 70 30 99 88 eller e-post support@parkly.no 

PS! Om du ikke har mottatt e-posten fra Parkly så er det fint om du sjekker om den har havnet i søppelpost-mappen.