Tjenester

Våre tjenester legger til rette for en VANNvittig moro dag i badeland. Her finner du informasjon om butikker, gjesteservice og førstehjelp

Butikker

Glemt solkrem eller håndkle? Kanskje du vil ha en souvenir eller nytt badetøy? I våre butikker finner du alt du trenger til en dag i badeparken.

Gjesteservice

Hvor lenge er serveringsstedene åpne? Er det ledig Cabana? Hvor er Magasuget? Alle disse spørsmålene kan Gjesteservice svare deg på. Alle spørsmål har et svar, og Gjesteservice er der for å hjelpe deg. Når som helst i løpet av dagen kan du gå til Gjesteservice, som er åpen fra portene åpner om morgenen til siste gjest har kommet seg ut av parken.

Hos Gjesteservice får du armbånd til barna som dere kan skrive navn og telefonnummer på, hundeposer og mulighet til å låne hundebur, de kan rope opp bortkomne barn over høytaleranlegget og de har kontroll på hittegods.

Her får du også kjøpt dag 2-billetter og sesongkort.

Gjesteservice finner du rett innenfor inngangen.

Telefon: 35 06 16 00

E-post: informasjon@sommarland.no

Førstehjelp

Bø Sommarland setter alltid sikkerhet først, og det er alltid førstehjelp å få. Vi har en egne førstehjelpmedarbeidere, som alltid er på plass for mindre og større uhell i parken. Vi har også et stort team av kvalifiserte badevakter. Alle våre førstehjelpmedarbeidere er medlem av Røde Kors, og har gjennomgått minst 40 timer med førstehjelpskurs.

Vi har gode rutiner og er beredt på at uhell kan forekomme. Alle våre gjester skal føle seg trygge når de er på besøk i parken.

Førstehjelpbua finner du midt i parken, mellom Vannland, Te Tonga og Øya