Gode råd

Vær motivert!

Hvis du ikke er helt sikker på om du ønsker sommerjobb i Bø Sommarland, vent med å søke. Det er mange som står i kø for å jobbe hos oss, og vi vil kun ha de mest motiverte!

Skriv søknaden din selv!

Det er DEG vi vil ansette (ikke mammaen din, vergen din eller kompisen din). Du vet best hvem du er og hvorfor det er akkurat du som bør få jobbe i Bø Sommarland. Husk at det skinner igjennom på intervjuet dersom du ikke har skrevet søknaden din selv. Vær ærlig og oppriktig, og skriv selv!

Fyll ut alle opplysningene i søknaden nøye!

Husk at denne søknaden er den første muligheten du til får å overbevise oss som at det er DEG vi vil ha! Dobbelsjekk særlig telefonnummer, navn og e-postadresse er riktig, da disse danner grunnlag for vår senere kontakt med deg.

Les gjennom søknaden før du sender den!

Husk at måten du skriver på sier mye om deg. Slurv og SMS-språk gir ikke et godt førsteinntrykk. Dårlige søknader puttes rett i mappen over de som ikke får komme på intervju. Svar utfyllende på spørsmålene på skjemaet, da kommer du langt på vei.

Ha mobilen tilgjengelig!

Du må bekrefte din søknad via en SMS du får fra oss etter registreringen. Denne koden må du skrive inn før søknaden blir sendt til oss.

Sjekk e-post og SMS!

I tiden etter du har søkt vil all informasjonen komme via SMS og e-post.

Møt opp på intervjuet!

Vi får mange søknader og vi krever at du møter presist på intervjuet. Dersom du ikke kan møte opp må du gi beskjed i godt tid, ellers mister du sjansen til å komme på intervju.

Forbered deg på intervjuet!

Du trenger ikke grue deg, men det kan være lurt å tenke på hva vi vil spørre deg om. Spør foreldrene dine eller de foresatte, de vet garantert hvordan et jobbintervju foregår. Ikke vær beskjeden, det er lov å skryte av seg selv i et jobbintervju. Tenk på hva du har lyst til å få fram om deg som person. Du er mye mer interessant enn du tror!

Ikke glem å ta med deg

CV, vitnemål og eventuelle attester fra tidligere jobber når du kommer på intervju.

Orden og fravær

Vi sjekker ordenskarakterer og fravær fra grunnskole og videregående. Søkere med nedsatt karakter i orden og oppførsel og/eller høyt fravær ansettes som regel ikke, men det gjøres unntak.

 

Lykke til med søknaden, vi gleder oss til å treffe deg!

Close