Om søknadsprosessen

Her kan du lese mer om hvordan du søker jobb hos oss, og hva som skjer etter at du sendt inn søknad.

SØKNAD

For å søke, må du benytte søknadsskjemaet her på nettsidene våre. Vi bruker tjenesten Mojob for å håndtere søknader, og vi anbefaler deg å laste ned appen. Du vil få en bekreftelse på e-post fra Mojob når søknaden din er mottatt med mer informasjon om appen.

Å jobbe i Bø Sommarland er en sesongjobb – fra juni til august. Det er derfor nødvendig at du tenker gjennom når du kan jobbe før du sender inn din søknad. Dersom du er under 18 år må du diskutere dette med en foresatt. Som medarbeider hos oss kan du ikke ta mer enn 2 uker sammenhengende ferie.

Vi krever at du legger ved den siste karakterutskriften du har tilgjengelig. Dette gjør vi fordi mange som søker aldri har hatt jobb før, og karakterutskriften sier noe om deg. Mener du at du ville gjort det annerledes på jobb enn du gjør det på skolen? Fortell oss hvorfor!

Målet vårt er å besvare alle søknader innen 14 dager fra vi har mottatt dem. Sjekk gjerne spamfilteret på e-posten din dersom svaret fra oss uteblir.

De som søker først og som velges ut til et intervju, blir kalt inn først. Derfor bør du søke så fort som mulig.

Les mer om de forskjellige stillingene du kan søke på her.

ENVEIS-INTERVJU

Når du har kommet gjennom første nåløye vil du bli invitert til å sende inn en video der du besvarer tre spørsmål, mens du filmer deg selv med mobilen. Nærmere instrukser får du på e-post og i Mojob-appen.

INTERVJU

Intervjuet foregår på kveldstid, eller en lørdag/søndag på dagtid. I 2022 vil de aller fleste intervjuene være på videomøte grunnet smittesituasjonen.

ARBEIDSKONTRAKT

Arbeidskontrakten din angir hvilken stilling du skal ha og hvilke betingelser som gjelder i ansettelsen. Arbeidskontrakten din beskytter både deg og Bø Sommarland mot misforståelser når det gjelder hvilke plikter og rettigheter du har. Les derfor nøye igjennom kontrakten. Det er frist på 10 dager for å levere signert kontrakt.

OPPLÆRING

Alle nye sesongsmedarbeidere får noen timers teoretisk og praktisk opplæring, samt flere e-lærinskurs. Mye av dette skjer før parken åpner for sesongen, mens noe av det praktiske skjer i åpningstiden. I 2022 åpner parken lørdag 4.juni. Spesifikke datoer får du vite om på intervju. Opplæringen er obligatorisk og du får opplæringshonorar.

VAKTLISTE

Å jobbe i Bø Sommarland er en sesongjobb. Det betyr at vi forventer at du kan noen vakter både før og etter skolens sommerferie. Det settes opp én vaktliste pr. måned, som du får tilgang til ca. 14 dager i forkant av perioden.

Søk her!
Close