Spørsmål og svar

Hvor lang er sesongen til Bø Sommarland?

I 2021 er parken er åpen fra 5.juni til 15. august.
åpningskalender 2021

Må jeg kunne jobbe hele sommeren?

Med så få åpningsdager er vi avhengige av at vi ansetter de som kan jobbe så mye som mulig, men det betyr ikke at du må jobbe hver dag! Dersom du er under 18 år kan du ha 14 dager sammenhengende ferie, men kan velge å bare ta én uke. Denne uka må du derimot ha. Dersom du er over 18 år kan du få innvilget én uke ferie, men det er ikke krav om at du tar ut noe. Skal du ha mer ferie enn det som er fastsatt i arbeidsmiljøloven kan du miste retten til stillingen. Vi har imidlertid et fleksibelt vaktlistesystem som gjør at vi prøver å møte alle våre ansattes ferieønsker så godt vi kan.

Får jeg opplæring?

Alle ansatte i Bø Sommarland får lønnet opplæring før sesongstart. Type og lengde på oppplæringen vil variere mellom de forskjellige avdelingene. Dato for opplæringen kommer. Opplæringen er obligatorisk for alle våre ansatte.

Hvordan er arbeidstiden?

Arbeidstiden varier fra avdeling til avdeling, men holder seg innenfor arbeidsmiljølovens bestemmelser. Arbeidstidene sendes ut sammen med vaktlistene i mai.

Kan jeg søke jobb selv om jeg ikke fyller 16 år før sesongen?

Ja, så lenge du fyller 16 år i løpet av 2021 kan du søke jobb hos oss.

Jeg bor ikke i området, hvor kan jeg bo hvis jeg får meg jobb?

Bosted må hver enkelt ansatt ordne med selv. Vi anbefaler ansatte uten bosted å sette inn en annonse i for eksempel Facebookgruppen Kjøpe – Bytte – Selge – Gis bort i Bø i Telemark. Problemet bruker å løse seg etter at dette er gjort.

Kan jeg bli sendt hjem hvis det er dårlig vær?

Ved dårlig besøk kan vi dessverre bli nødt til å sende hjem ansatte. Vi loggfører dette slik at det skal bli mest mulig rettferdig og ønsker å unngå at det til stadighet rammer samme person. I arbeidsavtalen din vil du få et garantert antall timer i uken som du uansett vil få betalt for dersom dette skulle skje. Merk at dersom du melder deg frivillig til å dra hjem, er det du selv som står ansvarlig for dette. Slike dager gjelder altså ikke for vurderingen av antall dager du har blitt sendt hjem av oss.

Nysgjerrig på hvilken avdeling som passer for deg? Les mer om de forskjellige avdelingene her.

Close