Sikk-Sakk

Thrilling
Vannland
For alle
Tilgangsbegrensninger
Minimum høyde: N/A
Maksimal vekt: 120 kg
6 År
Ikke så skummelt, men veldig spennende!

Enhver badepark med respekt for seg selv har sikk-sakk sklier! Det er nemlig den mest kjente og klassiske av alle vannsklier som finnes.

Hos oss har vi to av dem, og de ligger på hver sin side av Hompetitten og strekker seg ned bakken mot Vannland. Som navnet tilsier går de i sikksakk nedover før du plumper ut i et stort basseng. God tur!

Ikke så skummelt, men veldig spennende!

Sikk og Sakk ligger i vår kategori «spennende». Skliene og attraksjonene i denne kategorien passer for mange. Disse skliene kan både gi kiling i magen og høy puls. I tillegg til Sikk og Sakk finner du også Sjøormen Sjur, Sommarlandelva, Supersurfer og Trippeltrakta i denne kategorien. Disse spennende skliene og attraksjonene gir fort mersmak – når du først har begynt å ta disse vil du bare skli igjen og igjen.

Sikkerhet

På grunn av sikkerhet gjelder det ulike krav og restriksjoner per attraksjon. Disse reglene er til for ditt eget beste, og vi ber dere om å følge badevaktenes instrukser og overholde informasjon som står på skiltene til hver enkelt sklie. Sikk og Sakk har følgende krav og restriksjoner:

Man må være over 120 cm, over 6 år og må kunne svømme. Maksvekt 120 kg

altphoto altphoto

Nettpris fra

449 kr

419,-