Sommarlandelva

Intens
Øya
Type attraksjon
 Waves, rivers & pools
6 Med en voksen
Tilgangsbegrensninger
Minimum høyde: N/A
Voksent følge kreves
8 År
Lad batteriene med en tur innom et av våre spisesteder

Nyt late sommerdager i SOMMARLANDELVA! Når solen titter fram og varmen er på vei, så er vi nordmenn raske med å komme oss ut. I Bø Sommarland kan du sette deg i baderingen og la elva drifte deg rundt. Ta i bruk din egen badering, eller kjøp din helt egen ring i butikkene våre som du kan ta med hjem og bruke resten av sommeren.

SOMMARLANDELVA er plassert i kategorien «spennende». Og det vil si at det ikke bare er et 270 meter langt basseng. Bassenget er nemlig en 270 meter lang kunstig elv som får tilført konstante bevegelser fra attraksjonen vår, FLOW RIDER. Og det som gjør den spennende er at du kan følge strømmen som driver elva rundt og rundt. Samtidig må du også huske på at det kreves at du er svømmedyktig for å drive rundt i elva alene.

Alternativ til SOMMARLANDELVA

I umiddelbar nærhet til SOMMARLANDELVA finner du FLOW RIDER, TRIPPELTRAKTA og BØVERSTRANDA. Om familien oppdager at ikke alle kan bli med i elva, kan dere ta en tur til BØVERSTRANDA. Der finner dere VANNvittig moro for hele familien! Store som små kan boltre seg i et enormt basseng som er tilpasset alle aldre. Den ene halvdelen er en langgrunn strand med noen små, barnevennlige sklier og gøyale vanndusjer. Den andre halvdelen er for de større barna som liker å balansere, svømme og leke seg i vannet. De voksne kan slappe av på en av solsengene, eller bli med på leken. I Bø Sommarland finner du noe for enhver! 

Sikkerhet

For å ta SOMMARLANDELVA må du være over 6 år og svømmedyktig. For personer mellom 6-10 år og personer med dårlige svømmeferdigheter må foreldre/foresatte holde konstant oppsyn. Barn under 120 cm må bruke flytevest*. Vi minner også om at barn skal være under konstant tilsyn av foresatte. 

*Flytevest er tilgjengelig og kan lånes hos oss.

altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto

Nettpris fra

449 kr

419,-