Grend - designet av Snøhetta

Velkommen til Grend - en skjult perle skånsomt plassert i uberørt skog, kun 5-minutters gange fra Bø Sommarland. Her vil du oppdage fem fantastiske og velutstyrte hytter spredt ut i naturens rolige omgivelser. Hver hytte, som er på 96 kvm. gulvareal inkludert uteplass, er et kunstverk i seg selv og designet av de anerkjente arkitektene hos Snøhetta og bygget med stolthet av Nature Compact Living i Norge. Hyttene inneholder alt du trenger for et behagelig opphold!

Det er kun en kort 5-minutters spasertur som skiller Grend fra Bø Sommarland, Norges mest populære fornøyelsespark. Du kan nyte alle aktivitetene parken har å tilby, og deretter trekke deg tilbake til Grend for å oppleve den uforstyrrede roen og skjønnheten i skogen. Med denne ideelle beliggenheten får du det beste av begge verdener - en unik mulighet til å utforske naturen og samtidig glede deg over morsomme og spennende opplevelser i nærheten.

Feire åpningen med oss og dra nytte av vårt eksklusive tilbud! Nå kan du sikre deg hele 25% rabatt på alle overnattinger i sommer!

Les mer om våre hytter her