Dag 2 billett – for deg som vil ha mer!

OBS: På bakgrunn av dagens situasjon vil vi ikke i år kunne tilby en ordinær dag 2 billett. Det er gledelig å kunne annonsere at vi har tilgjengelig en todagersbillett, gyldig to påfølgende dager i vår nettbutikk. Disse billettene finner du under fanen “vis andre billetter” under dags-billetter.


Ble du ikke ferdig etter en dag? Hva med en Dag 2 billett?

Denne billetten kan du kjøpe for kun kr 119,- samtidig som du kjøper dagsbilletten i billettlukene. Du kan også kjøpe billetten det før du forlater parken. Dette er en åpen billett og du kan bruke den når som helst resten av sesongen.

Alle som ønsker å kjøpe Dag 2 billett i parken må vise fram kvittering på sine kjøp av ordinære billetter. Ordinære billetter er alle slags billetter minus regnværsbilletter, Dag 2 billett, invitasjonsbilletter og billetter kjøpt i kombinasjon med andre opplevelser (eks overnatting, cup eller festival). Det betyr at billetter som du har kjøpt i vår nettbutikk eller i billettluke, får du kjøpt en ny dag på.

To barn som ser på parkkart for å planlegge bruk av dag 2 billett

Planlegg en dag 2 i Sommarland

Med billett til en ny dag i lomma kan du oppleve enda mer i parken. Kanskje rakk du ikke alle attraksjonene som du ønsket å ta? Eller kanskje du vil oppleve parken sammen med noen flere? Med en Dag 2 har du mulighet til nettopp dette, hvilken som helst åpningsdag resten av sesongen.

NB: Dag 2 kjøpt i Tusenfryd kan ikke brukes i Bø Sommarland og Dag 2 kjøpt i Bø Sommarland kan ikke brukes i Tusenfryd.

Close