Dag 2 billett – for deg som vil ha mer!

En dag i badeland? Det er gøy! Hva som er enda morsommere? To dager!

Med to påfølgende dager får dere enda bedre tid til å ta alle skliene dere ønsker flere ganger. Det blir bedre tid til å kose seg. Og plass til enda flere sommerminner.

Årets familieferie er sikret med to dager i Skandinavias største vannpark!

Todagersbilletten kjøper du direkte i vår nettbutikk. Den er gyldig to påfølgende dager, og gir tilgang til alle sklier og bassenger i parken.

Dersom du ikke har kjøpt en todagersbillett på forhånd kan du velge å kjøpe en ny dag i billettluken før du reiser for dagen. Denne billetten gir deg mulighet til å reservere et nytt besøk hos oss på en dag vi har ledig kapasitet. På grunn av antall gjester vi kan ha inne per dag vil vi ikke kunne garantere at du vil få mulighet til å bruke denne billetten den/de neste påfølgende dager etter ditt besøk. Du vil få informasjon om når neste åpne dag er ved henvendelse til Gjesteservice i Informasjonen.

Også denne sommeren er det viktig for oss å til enhver tid vite hvor mange og hvem som besøker oss hver enkelt dag slik at vi effektivt kan gi deg informasjon dersom det skulle bli nødvendig. Les mer om våre retningslinjer ang Covid-19 her.

To barn som ser på parkkart for å planlegge bruk av dag 2 billett

Planlegg en dag 2 i Bø Sommarland

Med billett til en ny dag i lomma kan du oppleve enda mer i parken. Kanskje rakk du ikke alle skliene som du ønsket å ta? Eller kanskje du vil oppleve parken sammen med noen flere? Med flere dager har du mulighet til nettopp dette.

Close