Kjære gjest!

Vi åpner 4. juli!

Våre viktigste tiltak og anbefalinger i forbindelse med Covid- 19 finner du her.

Vi gleder oss til å se dere her i Bø Sommarland i sommer!

Vask hendene og stay safe!

Oppdatert 28.mai 2020

Dag 2 billett – for deg som vil ha mer!

OBS: På bakgrunn av dagens situasjon hvor vi må ha kontroll på forventet dagsbesøk er salg av Dag 2 billett ikke tilgjengelig i nettbutikken. Denne vil bli gjort tilgjengelig så snart vilkår og teknisk løsning er på plass. 


Ble du ikke ferdig etter en dag? Hva med en Dag 2 billett?

Denne billetten kan du kjøpe for kun kr 119,- samtidig som du kjøper dagsbilletten i billettlukene. Du kan også kjøpe billetten det før du forlater parken. Dette er en åpen billett og du kan bruke den når som helst resten av sesongen.

Alle som ønsker å kjøpe Dag 2 billett i parken må vise fram kvittering på sine kjøp av ordinære billetter. Ordinære billetter er alle slags billetter minus regnværsbilletter, Dag 2 billett, invitasjonsbilletter og billetter kjøpt i kombinasjon med andre opplevelser (eks overnatting, cup eller festival). Det betyr at billetter som du har kjøpt i vår nettbutikk eller i billettluke, får du kjøpt en ny dag på.

To barn som ser på parkkart for å planlegge bruk av dag 2 billett

Planlegg en dag 2 i Sommarland

Med billett til en ny dag i lomma kan du oppleve enda mer i parken. Kanskje rakk du ikke alle attraksjonene som du ønsket å ta? Eller kanskje du vil oppleve parken sammen med noen flere? Med en Dag 2 har du mulighet til nettopp dette, hvilken som helst åpningsdag resten av sesongen.

NB: Dag 2 kjøpt i Tusenfryd kan ikke brukes i Bø Sommarland og Dag 2 kjøpt i Bø Sommarland kan ikke brukes i Tusenfryd.

Close