Sesongkort

Far og sønn i bassenget på Bøverstranda

Ekte badeløver trenger jevnlig tilgang til bademoro utover badebalja hjemme!
For ikke å snakke om action i sklier som det ikke finnes lignende av i hele landet. Med sesongkort i Bø Sommarland står de våte opplevelsene klare til å utforskes gjennom hele sommeren.

Når du har sesongkort har du tilgang til tusenvis av sommerminner – og mulighet til å bruke parken hver eneste dag i sesongen.

Badeløver har badetøyet klart i bilen og er alltid klar for nye badeopplevelser. Noen ganger er det en hel dag med action – alle skliene skal prøves! Andre ganger er det å ligge i en badering i Sommarlandelva. Eller kanskje bare en is etter jobb? Mulighetene er mange med sesongkort!

Med sesongkort kan du ta hvor mange og hvor lange besøk du selv ønsker. I tillegg gir sesongkort deg de beste fordelene vi har – med blant annet muligheten til å dele opplevelsene med venner, rimeligere tilgang til våre VIP områder og gode priser på alt du kjøper hos oss. Oppdatert oversikt over det forskjellige fordelene finner du her.

I Bø Sommarland har vi tre forskjellige sesongkort – SØLV, GULL og PLATINUM. Slik kan du velge det sesongkortet som passer best for deg og din familie! Les mer om fordelene du får slik at du og dine er godt forberedte for kommende sommer!

PLATINUM SESONGKORT 2021
kr 899,-

Dette er sesongkortet for deg som vil ha mest for pengene. Sesongkortet er gyldig på alle ordinære åpningsdager hele sesongen, og tilbyr i tillegg en rekke fordeler både i og utenfor parken. Med Platinum sesongkort kan du få mange gode ferieminner.

Sesongkort 2020 gyldig til juli 2021: For gjester med PLATINUM sesongkort fra 2020 med utvidet bruk til 2021, dere vil få tilbud om å kjøpe eget sesongkort for resten av sesongen 2021. Dette kommer nærmere sommeren.

Utsatt sesongkort fra 2020: For gjester med PLATUNUM sesongkort fra 2020 som har utsatt dette til 2021, dere vil få informasjon om hvordan dere skal hente ut 2021 sesongkort i god tid før sesongstart.

KJØP SESONGKORT HER

Noen sesongkortfordeler i 2021:

 • Gratis parkering
 • Fri inngang i TusenFryd og 27 andre parker i Europa
 • 20% rabatt på mat og drikke i parken
 • 20% rabatt på varer i butikker i parken
 • 50% rabatt på leie av VIP telt og Cabanas
 • Ta med en venn for 99,- alle hverdager i juni og august
 • Fri inngang for besteforeldre hverdager i juni og august
 • Egne tilbud
 • Se alle sesongkortfordeler

Covid-19 forsikring

Dersom åpningen av sesongen 2021 skulle bli utsatt eller forkortet på grunn av Covid-19 vil vi forlenge gyldigheten tilsvarende dager i 2022 sesongen. Dersom dette blir aktuelt vil vi kontakte deg på epostadressen registrert ved kjøp.

GULL SESONGKORT 2021
kr 849,-

Dette sesongkortet er for deg som vil ha inngang i parken hele sesongen, men ikke trenger så mye annet.

KJØP SESONGKORT HER

Sesongkortfordeler 2021:

 • Inngang alle ordinære åpningsdager
 • 10% rabatt på mat og drikke i parken
 • 10% rabatt på varer i alle butikker i parken
 •  Egne tilbud
 • Se alle sesongkortfordeler

Covid-19 forsikring

Dersom åpningen av sesongen 2021 skulle bli utsatt på grunn av Covid-19 vil vi forlenge gyldigheten tilsvarende dager ut i 2022 sesongen, eller kansellere kjøpet. Dersom dette blir aktuelt vil vi kontakte deg på epostadressen registrert ved kjøp.

SØLV SESONGKORT 2021
kr 649,-

Dette sesongkortet er er for deg som vil ha fri inngang alle ordinære åpningsdager i juni og august.

KJØP SESONGKORT HER

Sesongkortfordeler 2021:

Covid-19 forsikring

Dersom åpningen av sesongen 2021 skulle bli utsatt eller forkortet på grunn av Covid-19 vil vi forlenge gyldigheten tilsvarende dager i 2022 sesongen. Dersom dette blir aktuelt vil vi kontakte deg på epostadressen registrert ved kjøp.

OPPGRADERING AKSJONÆRKORT 2021
kr 249,-

Du som tidligere har vært aksjonær vil fortsatt ha fri inngang i Bø Sommarland ved fremvisning av ditt aksjonærkort. Hvis du ønsker å benytte deg av de fordelene en sesongkortholder har kan du oppgradere ditt aksjonærkort til PLATINUM sesongkort ved å henvende deg i billettluken eller Gjesteservice. Oppgraderingen gjelder for inneværende år og du vil fortsatt beholde aksjonærkortet ditt.

Close