Spørsmål og svar

Gjennom årenes løp har vi mottatt en del spørsmål. Noen av de mest stilte spørsmålene kan du få svar på her. Hvis du lurer på noe annet er det bare å spørre oss på telefon 35 06 16 00, eller sende en mail til informasjon@sommarland.no

Har dere høyde- og vektrestriksjoner på attraksjonene?

På grunn av våre gjesters sikkerhet har vi en maksimumvekt på attraksjonene, i likhet med høydebegrensingene. Dette er for ditt eget beste, og vi ber dere om å følge badevaktenes instrukser og følge informasjonen som står på skiltene til hver enkelt attraksjon.

Kan jeg røyke i parken?

I parken har vi røykesoner det er lov til å røyke på. Resten av parken er røykfri. Benytt askebegerne på oppsatte plasser.

Lyn, torden og dårlig vær

Ved lyn og tordenvær kan attraksjonene bli stengt i kortere perioder av sikkerhetsmessige årsaker. Det er svært sjelden dette skjer, men i slike tilfeller regnes dette som uforutsette hendinger, kalt force majeur, og billetter refunderes ikke av forhold som dekkes under dette. Vi forbeholder oss også retten til å stenge hele eller deler av parken på kort varsel. Henvend deg til informasjon for å få vite mer om dette skulle skje.

Hittegods

Vi tar vare på det vi finner. Ta kontakt med Informasjonen på 35061600 eller informasjon@sommarland.no og vi vil prøve å hjelpe deg.

Toaletter – funksjonshemmede

Våre toaletter er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Kan man leie rullestol?

I Informasjonen har vi en rullestol til utlån.

Adkomst – Funksjonhemmede

Det er gangvei i hele parken som er godt asfaltert og et bra alternativ for rullestolbrukere. Vårt eget Tøffe-tog tar også med passasjerer som bruker rullestol.

Parkering funksjonshemmede

Oppmerkede p-plasser for handicappede befinner seg på parkeringsplassen like utenfor hovedinngangen. Husk parkeringsbevis i vinduet.

Har dere glutenfri mat i Bø Sommarland?

Vi har glutenfri pizza, hamburgerbrød og pølsebrød.

Om vi har glemt å ta med badetøy til Bø Sommarland, kan vi leie badetøy?

Vi leier ikke ut badetøy, men du kan få kjøpt både badetøy og håndklær i Solkiosken ved Bøverstranda.

Om jeg har mistet noe i Bø Sommarland hva gjør jeg da?

Gjenglemte ting leveres i Informasjonen og oppbevares. Om du oppdager at du har glemt noe etter at du har forlatt parken, kan du sende en mail til informasjon@sommarland.no eller ringe 35061600.

Koster det noe å parkere i Bø Sommarland?

Ja, 60 kroner per bil. Parkeringsbilletten skannes når du kjører ut av parken, og den trenger ikke ligge i bilen. På vei inn kan den kjøpes i billettlukene, eller så får du tak i den i Informasjonen og Sommarbutikken når som helst i løpet av dagen. Parkeringsbilletten kan også kjøpes på VIPPS 556572 - vær oppmerksom på at kvitteringen på VIPPS må ha samme dato som dagen du trenger parkeringsbillett, så ikke forhåndskjøp denne hjemme. Vis kvitteringen til den ansatte i utgangen og du vil få parkeringsbilletten for å åpne bommen.

Kan man ta ut penger i Bø Sommarland?

Ja, på utsalgsstedene er grensen på 500 kroner, mens i billettlukene kan du få ut 1000 kroner.

Kan man grille i parken?

På grunn av brannfare er det strengt forbudt å gjøre opp ild i parken. Dette inkluderer alle typer griller, som kull, gass og elektriske. Bø Sommarland har et bra utvalg av produkter i våre utsalgssteder, og det er også mulig å ta med seg kaldmat inn i parken. Vi har flere grøntområder hvor det er muligheter for piknik i rolige omgivelser.

Er det lov til å bruke rulleskøyter, skateboard eller sparkesykkel i Bø Sommarland?

På grunn av gjestenes sikkerhet tillater vi ikke å benytte seg av hverken rulleskøyter, skateboard eller sparkesykkel i parken. Har du brukt dette som transportmiddel hit, passer vi på det for deg i Informasjonen helt til du skal reise igjen. Unntaket er av grunnet medisinske årsaker. Vi hjelper gjerne med transport rundt omkring i parken ved behov. Henvend deg til Informasjonen.

Sønnen min er 135 cm. men jeg har lest at man må være 140 cm. for å ta noen av attraksjonene. Kan han få kjøre om jeg som voksen gir han tillatelse?

Nei, vi er svært nøye med sikkerheten her i Bø Sommarland, og det er for din sønns skyld vi har innført høydebegrensninger. Er man over 120 cm kan man likevel ta alle "tomanns"-attraksjonene i følge med en over 140 cm.

Finnes det traller i parken?

Traller finnes like innenfor inngangen til parken. Disse koster ikke noe, annet enn at vi forventer at du setter trallen tilbake på plass etter lån.

Får man ta med seg hund eller andre dyr inn i Bø Sommarland?

Hunder er velkommen til oss, men må holdes i bånd og borte fra basseng. Gratis hundeposer fås ved vårt Informasjonskontor like ved inngangen. Vi har også ti hundebur man kan låne gratis. Dette er store utendørs bur med tak. Buret låses, og du får nøkkelen. Har du en mindre hund anbefaler vi å ta med et reisebur hunden kan ligge i inne i det store buret, et kjent pledd å ligge på e.l. Hundeburene finner du ved Informasjonen. Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser, det kan være lurt å forhåndsbestille ved å sende en e-post til informasjon@sommarland.no. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder her, for både forhåndsbooking eller om man ønsker å booke direkte i parken.

Har dere skap?

Ja, vi har oppbevaringsskap ved Bøverstranda og i Vannland, nøkler kan leies i Solkiosken eller i Baderingen. Merk at det er begrenset kapasitet på disse. I høysesong er det også mulighet for oppbevaring på hovedscenen.

Hvem tar jeg kontakt med når vi har kommet bort fra hverandre?

Ta kontakt med Informasjonen. Det kan være greit å ha avtalt et møtested dersom dere kommer bort fra hverandre. Små barn vil bli tatt vare på av våre ansatte inntil foreldrene kommer og henter barnet. Vi kan også bruke callinganlegget i parken til ettersøkning av foreldre men dette gjelder kun for bortkomne barn under 10 år.

Close