Regnvær? Våre beste tips til en fin regnværsdag

Regnvær? Våre beste tips til en fin regnværsdag

Mørke skyer rundt badebassenget

Norgesferie står for tur og den norske sommeren kan, som mange av oss vet, by på mye forskjellig og skiftende vær. Skyfri himmel og full sol på morgenen, etterfulgt av regnvær og vind på ettermiddagen, kan vi vel alle kjenne oss litt igjen i. Heldigvis ligger parken godt plassert omringet av trær, så det kan ofte virke lunere her enn andre plasser. Men, vær blir det uansett og været kan vi ikke gjøre noe med.

Selv om regnvær er kanskje ikke det man håper på når du skal på familieferie i badelandet, så er det få tiltak som skal til for å fortsatt få en veldig fin dag i parken. Det er faktisk flere gode grunner til å besøke oss på en regnværsdag. Det er færre som kommer på besøk til oss på regnværsdager enn på dager det er skyfri himmel og full sol. Det er da lite folk i parken og en roligere atmosfære enn på dager med mange gjester. Dette fører jo selvfølgelig også til at det er lite kø. Ta favorittskliene dine gang på gang. På enkelte dager kan du faktisk løpe rett fra utgangen av sklien, til inngangen for å kjøre en tur til. Og det er ikke bare i skliene og attraksjonene våre det er lite kø – også i spisestedene og i butikkene våre. Det er kort ventetid på å bestille og på å få maten utlevert. 

På regnværsdager kan det kanskje friste ekstra med å ta seg en liten badepause utenfor parken. Du har selvfølgelig mulighet til å gå inn og ut av parken så mye du ønsker. Billetten du har kjøpt er en dagsbillett og gjelder hele dagen. 

Når vi nå snakker om positive sider med regnvær er det også verdt å nevne at bassengvannet føles varmere under en regnbøye. Dette har du kanskje selv erfart? Uansett så varmer vi opp bassengene våre til 25 grader. 

 

Våre beste tips

I løpet av årene har vi erfart flere regnværsdager i parken. Vi har sett mange smarte løsninger av våre kreative gjester og ansatte. Vi har samlet sammen våre 7 beste tips til en VANNvittig fin regnværsdag her:

 

Familie på fire slapper av i solsenger i en Cabana

 1. VIP Cabana

Unn deg litt ekstra luksus og lei en VIP Cabana ved ditt neste besøk. Våre Cabanas er selvfølgelig ikke forbeholdt regnværsdager og kan nytes uansett vær. Men når det først er regnvær er det ekstra luksus å nyte badepausen under ditt eget tak. I våre Cabanas har du dine private solsenger, spiseplass, eget kjøleskap, lademuligheter, og sist men ikke minst – varmelampe. Vi har også VIP telt og VIP Luksussolseng som du kan leie for dagen. Du kan booke ditt VIP område i nettbutikken vår sammen med dine billetter her. Dersom du allerede har bestilt billetter kan du booke VIP tilbudet her

 

 2. Spill

Selv om du er en ekte badenymfe kan det være godt å komme seg opp av bassenget og å være med på noen tørre aktiviteter. I parken vår har vi flere forskjellige spillboder som kan by på både konkurranse og flotte gevinster. Trekk i snoren og få en flott forundringspose, prøv deg på lykkehjulet vårt, eller se hvor mange blikkbokser du greier å treffe med ballen. I Den Glade Bøver som er rett ved siden av Magasuget, kan du også få tak i både Slush og noe digg, mellom konkurransene. Hvilket spill er din favoritt?

 

 3. Våtdrakt

Få enda mer ut av dagen med å ha på deg våtdrakt. Temperaturen og været blir enkelt mer behagelig med å ha på deg våtdrakt. Ta med din egen, kjøp eller lei en av oss, mulighetene er mange. Du kan kjøpe og leie våtdrakter i Sommarbutikken nede ved inngangen. Våtdraktene kan du leie for 299 kr, pluss et depositum på 400 kr som du får tilbake når du leverer tilbake våtdrakten.

 

 4. Klesskift

Ta tursekken og pakk med deg et ekstra klesskift eller to. Det kan være godt å ta på seg en god genser mens du sitter under tak og spiser lunsjen. Husk at hos oss får du leie oppbevaringsskap der du kan låse inn tingene dine mens du bader og sklir. 

 

 5. Tarzan løypa

Ta den en fortjent badepause i Tarzan-løypa vår. Her kan du klatre, krype, balansere og slenge deg i tauene. Se om du kommer deg gjennom hele løypa uten å sette foten i bakken. 

 

 

 

 

 6. Varm drikke

Varm deg opp med noe godt og varmt å drikke. Fyll opp termosen før besøket eller kjøp en kopp med kaffe eller kakao i et av våre spisesteder. Hva med en nystekt belgisk vaffel ved siden av kaffen? 

 

 

Barn med håndkleponcho går ved siden av sklien

7. Badeponcho og slippers

Badeponcho, et stort håndkle og slippers kan være godt å ha uavhengig av været, men på dager der solen gjemmer seg litt kan det være ekstra godt å ha noe rundt seg. Du finner både håndkle, slippers og vår egen badeponcho i våre butikker.

 

 

 

 

Share

Close