Grupper og firmaer

Hva er vel bedre enn å ha en VANNvittig morsom dag i badeparken sammen med kjente og kjære? Vi har flere ulike gruppetilbud til dere som ønsker å reise sammen. Skal din bedrift arrangere sommerfest? Hva med en skoledag i det våte element? Eller har vennegjengen en konkurranse om hvem som tørr å ta flest sklier?

Her finner du gode gruppetilbud!

Skoler

En skoledag i det våte element sammen med gode klassekamerater kan ikke slå feil. Legg klasseturen til Bø Sommarland.

Foto: Mats Grimsæth Photography

Idrettslag

Ta med dine lagkammerater til en dag i badeland! Her finner du noe for enhver smak og vi elsker å ha besøk av ivrige og energiske idrettslag.

Foto: Mats Grimsæth Photography

Korps og kor

Nyt en dag i badeland med ditt korps eller kor! Hos oss finner du noe som passer for alle, både små og store, og fra aspiranter til veteraner.

Grupper

Ta med dine kjente og kjære på en VANNvittig morsom dag i badeparken. Enhver gruppe på 25 personer eller flere får ekstra gunstige billettpriser hos oss.

Foto: Mats Grimsæth Photography

Bedrifter

Skal din bedrift arrangere sommerfest, familiedag eller ha et kundearrangement? Gi de ansatte et positivt løft og legg arrangementet til Bø Sommarland.

Slektstreff

Sommeren blir kanskje regnet som høytiden for slektstreff. Barn og vokse møtes og skaper minner for livet. Skap minnene sammen i vårt badeland!

Leie parken

Ønsker du å leie hele eller deler av parken?

Lyst til å surfe?

FlowRider er en av verdens største surfebølger! Hvorfor ikke dra med en gjeng og surfe etter parkens stengetid?

Close