Børger´n

Lunsjtid midt i smørøyet!

Midt i Vannland finner du Børger’n. På området er det flust av benker og sitteplasser, både under tak og under åpen himmel. Her er det god plass til å få i seg en matbit og ha en liten badepause før du fortsetter dagen i badeland.

Etter lunsjen på Børger’n kan du ta deg en Sommarlandis eller en belgisk vaffel med is i Ishjørnet! Eller kanskje det frister det mer med en stor slush fra Slushfabrikken til dessert? I Vannland er det flere spisesteder og mye å velge mellom. Etter lunsj og dessert er du klar for nye badeutfordringer og fart og spenning i mange sklier!

På Børger’n får du saftige burgere med pommes frites. Vi tilbyr 100 grams burgere og  i tillegg kan vi friste med vår egen Sommarlandburger. Denne burgeren består av dobbel burger med salat og dressing, toppet med løkringer og bearnaisesaus.

 

Meny

Saftige burgere med pommes frites, kyllingnuggets, fish rolls, wiener- og grillpølser samt et utvalg av frukt og grønt. Drikke finner du også på Børger’n, vi har brus, smoothie og kuli, i tillegg til varme drikker som kaffe, kakao og te.

Vi har både glutenfrie, vegetariske og veganske alternativer, vi benytter oss også alltid av 100% norsk storfekjøtt og 100% planteolje. Snakk med betjeningen for å tilpasse måltidet til dine matønsker.

- Info -

Burger

Pommes Frites

Hot Dog

Kaffe

Fruit&Salad

Tidsplaner

12.00-17.00

Kjøp online

Mat og drikke i nærheten

 • Bø Sommarland logo
  Colakiosken Tex Mex

 • Bø Sommarland logo
  Bøverblitz

  Pølsebua midt i Vannland Bøverblitz serverer pølser i brød, brus og forskjellig snacks. Her er det noe for enhver smak. Du finner Bøverblitz midt…

 • Skiltet til Slushfabrikken
  Slushfabrikken

  Slush i alle farger! "Mmm!" sa Bøver'n, og lagde sin egen slusjsjappe i Vannland - nemlig Slushfabrikken. Han ville nemlig velge og vrake…

 • Fasaden ti spisestedet Ishjørnet
  Ishjørnet

  Sommarland + is = Sommarlandis Midt i Vannland finner du Ishjørnet. Er du fysen på noe godt eller vil du ha noe søtt…

Close