Børger´n

Lunsjtid midt i smørøyet!

Midt i Vannland finner du Børger’n. På området er det flust av benker og sitteplasser, både under tak og under åpen himmel. Her er det god plass til å få i seg en matbit og ha en liten badepause før du fortsetter dagen i badeland.

Etter lunsjen på Børger’n kan du ta deg en Sommarlandis eller en belgisk vaffel med is i Ishjørnet! Eller kanskje det frister det mer med en stor slush fra Slushfabrikken til dessert? I Vannland er det flere spisesteder og mye å velge mellom. Etter lunsj og dessert er du klar for nye badeutfordringer og fart og spenning i mange sklier!

På Børger’n får du saftige burgere med pommes frites. Vi tilbyr 100 grams burgere, og  i tillegg kan vi friste med vår egen Sommarlandburger. Denne burgeren består av dobbel burger med salat og dressing, toppet med løkringer og bearnaisesaus.

 

Meny

Saftige burgere med pommes frites, kyllingnuggets, fish rolls og wiener- og grillpølser. Drikke finner du også på Børger’n. Vi har brus, smoothie og kuli, i tillegg til varme drikker som kaffe, kakao og te.

Vi har både glutenfrie, vegetariske og veganske alternativer, vi benytter oss også alltid av 100% norsk storfekjøtt. Snakk med betjeningen for å tilpasse måltidet til dine matønsker.

- Info -

Burger

Pommes Frites

Hot Dog

Kaffe

Fruit&Salad

Tidsplaner

12.00-17.00

Kjøp online

KJØP SESONGKORT HER

Mat og drikke i nærheten

 • Colakiosken Tex Mex

  Alles favoritt; Nachos! I Colakiosken får du kjøpt superdigg supernachos med guacamole, rømme og salsa. Her får du også kjøpt drikke til maten. Kiosken finner…

 • Bøverblitz

 • Skiltet til Slushfabrikken
  Slushfabrikken

  Slush i alle farger! "Mmm!" sa Bøver'n, og lagde sin egen slusjsjappe i Vannland - nemlig Slushfabrikken. Han ville nemlig velge og vrake…

 • Fasaden ti spisestedet Ishjørnet
  Ishjørnet

  Sommarland + is = Sommarlandis Midt i Vannland finner du Ishjørnet. Er du fysen på noe godt eller vil du ha noe søtt…

Close