Go’Biten

OBS! På bakrunn av Covid-19 situasjonen holder spisestedet Go’Biten stengt sesongen 2020. Heldigvis, har vi mange andre spisesteder, se alle her. Les mer om våre viktigste tiltak og anbefalinger i forbindelse med Covid- 19 her.

Lyst på noe godt?

Da bør du ta turen til Go’Biten! I rolige omgivelser i Leikeland passer det utmerket å ta en liten kaffepause med noe godt attåt. Lukten av nystekte belgiske vafler sprer seg rundt på området rundt Go’Biten og er nesten umulig å motstå for den som er fysen på noe søtt. Har man lyst har man lov, sier Bøver’n!

Rett ved siden av Go’Biten finner du både Trestubben og Bøverline’s. Trestubben serverer også både pølser og pizza og hos Bøverline’s får du alt fra saftige hamburgere til supernachos. Her er det mye godt for enhver smak. I nærheten av Go’Biten finner du mange VANNvittig morsomme og tørre attraksjoner. Hva med en klatretur opp Gaustatoppen eller skli ned rutsjebanene i Maurtua etter lunsj og dessert?

 

Meny

Nystekte belgiske vafler
Softis, kuleis, slush og småis
Popcorn, sukkerspinn, baconsnacks og godteri
Kaffe, muffins og lefsegodt

Mat og drikke i nærheten

  • Bø Sommarland logo
    Trestubben

    OBS! På bakrunn av Covid-19 situasjonen holder spisestedet Trestubben stengt sesongen 2020. Heldigvis, har vi mange andre spisesteder, se alle her. Les mer om våre viktigste tiltak…

  • Fasaden til spisestedet Bøverline's
    Bøverline’s

    OBS! På bakrunn av Covid-19 situasjonen holder spisestedet Bøverline's stengt sesongen 2020. Heldigvis, har vi mange andre spisesteder, se alle her. Les mer om…

Close