VIP-Cabanas

Vårt VIP-Cabana-tilbud er for deg som ønsker deg litt ekstra luksus. Her kan du ta kosen til et ekstra nivå, med egne private solsenger, spiseplass og eget kjøleskap for kald drikke og mellommåltidet. I tillegg er det varmelampe og ladekontakt til mobil (eller andre apparater som kan lades i USB-stikk).

Det er 4 solsenger, bord og stoler til 4, men det er plass til hele storfamilien. Erfaringen tilsier at de eldste barna må hankes inn for å få mat på farten, og at den som har vært oppe på natta med de minste gjerne legger beslag på solsengen.

Husk at verdisaker oppbevares på eget ansvar, vi anbefaler å låse det inn i verdiskap ved Solkiosken. Dette er inkludert i leien.

Det er totalt 31 VIP-Cabanas tilgjengelig. 10 stk rundt Bøverstranda, 8 stk ved Sommarlandelva og 13 (nye sesongen 2022) i Vannland.

For å være sikker på at det er tilgjengelig en VIP-Cabana, må du booke dette i vår nettbutikk sammen med billettene her (VIP-Cabana kommer i steg 2) og om du allerede har billetter kan du booke her. Vær oppmerksom på at dersom du har todagersbillett vil VIP-tilbudet ditt automatisk reserveres på dag 1 av besøket. Dersom du ønsker å ha VIP-området også på dag 2 må du reservere med dato her.

Når du har kommet til oss, henvender du deg i Toastbua eller Den glade Bøver, for å få tildelt VIP-Cabana. Det vil ikke være mulig å reservere plassering.

Pris fra 1000 kr

Les mer om våre andre VIP-områder eller Solsenger (luksus).

Close