Underholdning

I år har vi litt av hvert å tilby når det kommer til underholdning. Som vanlig har vi show under hele høysesongen. Så hver dag i hele juli kan du få med deg to forskjellige show, kl.13 og kl.15 – i Lekelandsmanesjen.

I tillegg er vi superstolte av å kunne presentere enda et TV-sendt show fra Sommarland! 29. juni bør du ikke befinne deg noe annet sted enn i Sommarland, for her blir det fest.

29. juni har vi direktesendt TV-show med mange artister og fullt show fra scenen! TV2 tar med seg flere profiler til å lede sendingen, mens det blir mange artister som kommer til å stå for kveldens underholdning. Dette vil du ikke gå glipp av!

Buktaler Mogeno er en av hovedgjestene når vi i juli kjører i gang med to show daglig. Kl.13 og kl.15 bør du befinne deg i Lekelandsmanesjen, for dette er saker. Vi snakker Bøver´n og venner, showbrødrene Mathias og Benjamin, samt musikalske innslag. Dette er en velkommen forestilling hos både liten og stor.

Bøver´n er Sommarlands maskot. Han er riktig så god til å klemme – hvis du møter ham selv anbefaler jeg å teste det ut. Kanskje ta et bilde også, for minnets skyld? Bøver´n elsker å ønske våre gjester velkommen om morgenen, så vi prøver så ofte som mulig å vekke ham før kl.10 i sesong. Da kan han stå klar til scanning når dere er her, og spre litt “Beaver fever”.

Close