Underholdning

I år har vi litt av hvert å tilby når det kommer til underholdning. Som vanlig har vi show under hele høysesongen. Så hver dag fra 5.juli til og med 4.august kan du få med deg to forskjellige show, kl.13 og kl.15 – i Lekelandsmanesjen. Les mer om de morsomme showene under!

I tillegg er vi superstolte av å kunne presentere enda et TV-sendt show fra Sommarland! 28. juni bør du ikke befinne deg noe annet sted enn i Sommarland, for her blir det fest.

28. juni har vi direktesendt TV-show med mange artister og fullt show fra scenen!

TV2 tar med seg flere profiler til å lede sendingen, mens det blir mange artister som kommer til å stå for kveldens underholdning. Dette vil du ikke gå glipp av!

Showet er en del av Telemarksveka som byr på herlig underholdning og morsomme aktiviteter!

Fra 5.juli til 20.juli inviterer klovnen FixFax store og små til Sommarlands egen sirkusmanesje! Hva som dukker opp fra sirkusvogner og tryllekofferter vil du snart få se. Sammen med sirkusdirektør Bøver`n og buktaler Erik Mogeno trimmer de lattermusklene for store og små!

Fra 21.juli til 4.august er det Tryllelegenden Davido som har funnet veien til Sommarlands sirkusmanesje! Her blir det trylling i verdensklasse som garantert vil gi deg hakeslepp. Kom og bli med på magi og moro!

Bonusforestilling 4. august kl. 18.00. Rekordforsøk! Davido har to ganger vært verdensmester i trylling. I tillegg har han vært i Guinness Rekordbok som verdens raskeste tryllekunstner! Er det mulig å slå rekorden? Bli med å bevitne det hele i Leikelandmanesjen!

Bøver´n er Sommarlands maskot. Han er riktig så god til å klemme – hvis du møter ham selv anbefaler jeg å teste det ut. Kanskje ta et bilde også, for minnets skyld?Bøver´n elsker å ønske våre gjester velkommen om morgenen, så vi prøver så ofte som mulig å vekke ham før kl.10 i sesong. Da kan han stå klar til scanning når dere er her, og spre litt “Beaver fever”.

Parksjefen selv er å finne i Leikelandsmanesjen hver dag fra 5.juli til 4.august kl.13 for å gi deg et minneverdig show.

Close