Bølgen Isbar

Vegansk Gluten
Barnemeny
Se flere detaljer Se mindre detaljer
Det er VANNvittig godt med is i Bø Sommarland!

Etter en dag med bading og moro i Sommarlandelva, er det viktig å fylle opp energilagrene igjen. Og hva passer vel bedre enn å ta turen innom BØLGEN ISBAR som du finner midt på øya? Her kan du og vennegjengen ta en velfortjent pause og nyte en rekke fristende godsaker, som vil få energinivået til å øke igjen.

BØLGEN ISBAR er kjent for å servere signaturisen Sommarlandis. Den er en av de største favorittene blant både små og store gjester. I tillegg kan du velge mellom mange andre deilige alternativer som slush, kuleis, nystekt bakverk og kaffe. Vi har også ulike typer pinneis.

Husket du å spise først?

Om du tenker å vente med desserten til senere, kan vi anbefale en tur innom Øya Pizzeria først. Før du inntar de søte fristelsene, bør du ta deg tid til å nyte en smakfull lunsj på Øya Pizzeria, som ligger rett ved siden av BØLGEN ISBAR. Her kan du smake på nydelig nystekt pizza, mens du nyter den vakre utsikten over øya og elven.

Ta en velfortjent pause i BØLGEN ISBAR og la deg friste av de VANNvittige godbitene som vil gi deg ny energi til å fortsette å nyte alt Bø Sommarland har å tilby.

 

Meny

Signaturisen vår “Sommarlandis”
Påsmurte baguetter
Slush, softis, kuleis og småis
Kaffe, brus og energidrikk
Nystekt bakverk og donuts

altphoto