Børger'n

Take Away Service
Hurtigmat Vegansk Gluten
Barnemeny
Se flere detaljer Se mindre detaljer
Sommarlandburger og annen mat som metter

Plassert midt i Vannland finner du BØRGER’N. Når familien din trenger en matpause, er det hos BØRGER’N du finner burgeren. I tillegg til den saftige Sommarlandburgeren, kan du også mette deg på ny-fritert pommes frites, kyllingnuggets, 100 grams hamburger og pølser. PS: Burgerne våre er alltid av 100 % storfekjøtt!

Sitteplasser til alle

Under tak, og i skyggen fra solen finner du benker og sitteplasser. Om familien ønsker å nyte maten under åpen himmel, har vi sitteplasser ute i solen også. Dette er det perfekte stedet dere kan nyte en matbit og ta en liten pause fra all moroa. 

BØRGER’Ns meny 

BØRGER’N serverer saftige burgere med sprø pommes frites. Du finner 100 grams burgere, og vår helt egen Sommarlandburger. Dette er en dobbel burger, toppet med salat og dressing, løkringer og bearnaisesaus. Det er en smaksopplevelse du ikke vil gå glipp av!

Blant avkjølende drikke kan du velge mellom brus, vann og Kuli. Mens blant varme drikker kan du velge mellom kaffe eller kakao.

Det er også viktig for oss å ha tilgjengelig glutenfrie, vegetariske og veganske alternativer. Husk å nevne for betjeningen vår om du ønsker å tilpasse ingrediensene grunnet allergi eller du har andre preferanser.

Is må til! 

En solvarm dag i Bø Sommarland er ikke det samme uten en is innabords! Etter en smakfull lunsj, kan dere kose dere med en forfriskende Sommarlandis eller en belgisk vaffel på ISHJØRNET. Hvis det er slush barna har lyst på, så finner du våre slusher med et stort utvalg av smaker hos SLUSHFABRIKKEN.

altphoto