5 tips til en god parkdag

5 tips til en god parkdag

I år som i fjor er det norgesferie som er planen for mange familier. Kanskje dere enda er usikre på hvor eller hva dere vil oppleve, eller kanskje planene allerede er lagt. Vi er heldige som får besøk av mange badeglade familier i sommer, og med det har vi samlet sammen 5 tips til deg som ønsker å tilbringe årets norgesferie sammen med oss.

 

Familie ved siden av parkinformasjonskilt

 1. Planlegg besøket

Uansett om du er en planlegger av natur eller liker å være spontan vil vi anbefale å se gjennom hva du kan oppleve hos oss før turen. Se på vårt parkkart og scroll deg gjennom våre attraksjoner og sklier. Visste du at sklien vår Tryll er magisk og ligger godt plassert ved siden av konkurransesklien Vassføyka? Ta gjerne en titt på våre spisesteder, butikker og andre tjenester. Du finner VANNvittig mye informasjon på vår nettside, og er det noe mer du lurer på er Gjesteservice tilgjengelig på telefon, mail og i andre sosiale kanaler. Gjengen i Gjesteservice finner du også i Informasjonen og i billettlukene i parken.

 

 

pakkeliste syv ting du kan ha med deg i badeland

 

 

2. Pakkeliste

Enten om du reiser på norgesferie med vennegjengen eller om du skal på årets familieferie, er det mye en må tenke på. For å gjøre det litt enklere for deg har vi laget en pakkeliste med det som vi mener er de viktigste tingene å ha med. Men husk, fortvil ikke dersom det er noe du har glemt, vi har et stort utvalg i våre butikker.

 

 

 

 3. Mat og drikke

En parkdag kan inneholde mye aktivitet og forhåpentligvis deilig sol og varme. Det er derfor veldig viktig for store og små å få inn nok vann i løpet av dagen. Ta med en egen vannflaske og fyll den opp ved en av våre vanndispensere. Husk også på å få i dere både mat og snacks i løpet av dagen. Pakk med dere niste eller kjøp et godt måltid i en av våre utsalgssteder. Vi har flere piknikbenker i parken vår, enten om du vil spise midt i smørøye, som for eksempel i Vannland, eller dersom du ønsker litt ro mens dere har spisepause, vil vi anbefale område i Leikeland. Husk at du kan også forhåndsbestille mat i vår nettbutikk.

 

 4. Tralle og oppbevaring

Det kan fort bli mye å bære på og nettopp derfor har du både mulighet til å låse inn tingene dine i våre oppbevaringsskap og låne tralle. Trallene finner du rett ved siden av inngangen og kan leies helt gratis hele dagen. Vi har oppbevaringsskap både på toppen av parken ved siden av Bøverstranda, og nede i Vannland.

Tips: Lån skap i det område hvor du ser for deg dere kommer til å tilbringe mest tid, slik at tingene deres er litt lettere tilgjengelig.

Husk også at du kan gå ut og inn av parken i løpet av dagen, dersom dere trenger en badepause eller dersom du har glemt noe i bilen, på hotellrommet eller på campingplassen. Bare si ifra til en av oss som står ved inngangen får dere går ut.

 

 5. Møteplass

Parken vår er stor, i alle fall for de minste. Vi har mye forskjellig og det kan hende at gjengen blir splittet. Kanskje den eldste gutten vil ta Halfpipe sammen med Mamma, mens den yngste i flokken vil ta SuperSurfer sammen med pappa. Det kan være lurt å avtale et møtepunkt dersom dere frivillig eller ufrivillig skulle kommet bort fra hverandre. Se gjerne vårt parkkart her.

Dersom ventetiden blir lang og dere savner noen, er det bare til å si ifra til en av våre ansatte. Vi har gode rutiner og roper gjerne opp barn og foreldre over vårt høytalerannlegg.

 

Vi ønsker deg og din familie en super norgesferie!

Share

Close