Halfpipe

Intens
Vannland
Type attraksjon
 Rides & slides
10 Alene 6 Med en voksen
Tilgangsbegrensninger
Minimum høyde: 140 cm
Maksimal høyde: N/A
10 År
Et kick du sent kommer til å glemme!

Synes du Halfpipe ser skummel ut når du står på toppen? Vi lover deg at det ikke blir mindre skummelt når du stuper loddrett utfor!

Halfpipen har en høydeforskjell på hele 19 meter. Når du først har våget deg utfor,  suser du frem og tilbake i en dobbel badering i full fart ned den U-formede rampen. Etterhvert avtar farten og dette fører til en behagelig ferd gjennom et fargerikt rør før du ender opp nederst i Vannland.

Du kan ta Halfpipe alene, eller du kan ta den sammen med en kompis eller venninne. Hvem ønsker du å utfordre? Eller er du kanskje tøff nok til å ta den alene?

Halfpipe sto klar i Bø Sommarland i 2004. Den er i dag en av Europas største av sitt slag og har blitt et landemerke i Sommarland der den står “med ryggen til” Telemarkshallen. Halfpipe befinner seg i Vannland, midt mellom Sentrifuga og Jettegryta.

Kun for de tøffeste!

Halfpipe ligger i vår kategori «vågal» med god grunn. Skliene i denne kategorien er de tøffeste vi har og om du tør å ta dem er du garantert en tøffing. I tillegg til Halfpipe finner du også Magasuget, Flow Rider, Mot i Brøstet og Sentrifuga i denne kategorien. Disse vågale skliene gir garantert et adrenalinkick og et sug i magen. Husk på at det er lov å ombestemme seg på toppen og at det ikke er en skam å snu.

Sikkerhet

På grunn av sikkerhet gjelder det ulike krav og restriksjoner per attraksjon. Disse reglene er til for ditt eget beste, og vi ber dere om å følge badevaktenes instrukser og overholde informasjon som står på skiltene til hver enkelt sklie. Halfpipe har følgende krav og restriksjoner:

For personer over 140 cm og 6 år. Barn mellom 120 cm og 140 cm må kjøre sammen med en voksen.

Vektrestriksjoner: Alene maks 130 kg og min. 45 kg. To sammen maks 160 kg og min 80 kg. 

Dersom to personer sklir er minimumvekt 80 kg og maksvekt 160 kg

altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto

Nettpris fra

449 kr

419,-