Skoler

VANNvittig morsom skoledag

Mange skoler har en avslutningstur sammen før skoleåret er over. En skoledag i det våte element sammen med gode klassekamerater kan ikke slå feil. I badeland kan elevene utfordre seg selv og hverandre i sklier med mange forskjellige nivåer. Dere kan kappskli ned Supersurfer, teste adrenalinkicket ned Magasuget eller skli sammen i Trippeltrakta. Hos oss er det aktiviteter for en hel skoledag.

Dere kan nyte medbrakt niste. Vi har flere områder med sitteplasser – både med og uten skygge for solen. Ønsker dere å få servert et felles måltid kan vi anbefale vår pizzabuffet, eller hamburgermeny, kanskje etterfulgt av en is? Ta kontakt med oss for å forhåndsbestille mat.

Ordinære priser på skolebillett

Juni og august: kr 210,- per elev
Juli: kr 245,- per elev

– 5/3 ledere gratis per klasse (28 elever) i 1.-7.klasse/8.-10.klasse
– Øvrige ledere betaler samme pris som elevene
– Elever med ledsagerbevis får ta med gratis ledsager i tillegg

Skoleklasser som ønsker å ha en avslutningsdag eller skoledag, må forhåndsbestille besøket sitt hos  informasjon@sommarland.no senest 7 dager før ankomst.

 

Ankomst Sommarland
For at alle skal få starte «skoledagen» presist, ber vi om litt samarbeid rundt følgende punkter:

  • Gå samlet fra parkeringsplassen/bussholdeplassen opp til hovedinngangen.
  • Samle elevene klassevis før dere kommer til billettskanningen.
  • Lærer/kontaktperson henvender seg i billettskanningen og løser billetter for hele klassen.

Matservering
Ønsker dere et felles måltid hos oss kan vi anbefale pizza eller hamburgermeny. Kanskje kan det også friste med en is til dessert. Ved samlet bestilling kan vi tilby gode priser og serverer maten på avtalt tidspunkt. Kontakt oss på informasjon@sommarland.no for informasjon om priser og forhåndsbestilling av mat.

Opprop skolegrupper
Skoler må selv avtale møtested om noen skulle komme bort fra hverandre, samt oppmøtetidspunkt i god tid før hjemreise. På grunn av svært stor pågang har vi dessverre ikke anledning til å gjøre opprop over høyttaleranlegget for grupper.

Reiser dere med tog eller buss?
Sørlandsbanen har spesialpriser for skoleklasser som skal til Bø Sommarland!
Kontakt Go Aheadgruppereiser@go-aheadnordic.no