Barnebasseng med sklier

Mild
Vannland
Type attraksjon
 Waves, rivers & pools
For alle
Tilgangsbegrensninger
Minimum høyde: N/A
Maksimal høyde: 130 cm
Moro for de minste

Moro for de minste

I Vannland finner du et eget avgrenset område for de aller minste barna. Her er det flere små barnebasseng med grunt vann og sklier imellom med ulik høyde. 

Badebassengene finner du midt i Vannland og har SentrifugaHompetitten og Minisurfer som nærmeste naboer. Rett ved våre barnebasseng finner du også flere spisesteder – kan det friste med en Sommarlandis fra Ishjørnet, en saftig burger fra Børger’n eller kanskje slush fra Slushfabrikken? I Vannland finner du flere muligheter for å få i deg en matbit.

  

Sikkerhet

I badeland er sikkerhet svært viktig. Det er utfordrende å tilfredsstille dette kravet for våre aller minste gjester og deres foreldre. Små barn elsker å leke, men kan være for liten til å forstå at det ikke alltid er trygt. Mange foreldre har opplevd at barn tøyer sine egne grenser og blir tryggere i vannet fordi de får gjøre det på egne premisser. Det kan være godt å holde en voksen i hånda i begynnelsen men etterhvert som trygghetsfølelsen kommer, kan de voksne slappe av på benker som står rett ved barnebassenget og skliene. Herfra har du god oversikt over barnet ditt. I området finnes det også mange badevakter og assistenter. De skal ivareta sikkerheten, men de er ikke barnevakter. Foreldre til små barn må derfor være ekstra påpasselige på at det ikke skjer noe som kan skade barnet. 

Husk også at alle små barn må ha på seg svømmebleie når de bader hos oss.

  

Våre snilleste sklier og attraksjoner!

Barnebasseng med sklier ligger i vår kategori «snill». Skliene og attraksjonene i denne kategorien passer for de fleste. I tillegg til Barnebassengene finner du også Mini-TarzanløypenHompetittenMinisurfer og Brioborgen i denne kategorien. De snille skliene må ikke forveksles med de kjedelige. Også i denne kategorien er det mye å bryne seg på, enten om du vil skli om kapp ned konkurransesklia Minisurfer eller om du vil ha vannkrig på Bøverstranda

 

altphoto altphoto altphoto altphoto