Mot i Brøstet

Thrilling
Vannland
Type attraksjon
 Berg-og-dal-bane
6 Med en voksen 10 Alene
Tilgangsbegrensninger
Minimum høyde: 140 cm / 120 cm med voksen
Voksent følge kreves
120 cm
10 År
Europas største berg- og dalbane i vann!

Det er med god grunn at MOT I BRØSTET er vår mest populære vannsklie! Etter å ha gjennomført MOT I BRØSTET i Bø Sommarland, kan du krone deg selv til tøffing. For denne sklien krever at du må være relativt modig.

Slik oppleves MOT I BRØSTET

Når du har kommet deg til toppen av tårnet, blir du plassert i en gummiflåte som har plass til to personer. Når det er din tur, blir du sendt rett ut i det: Først går det nedover, deretter oppover. Videre går ferden gjennom en lang, mørk tunnel med krappe svinger.

Underveis må du også forberede deg på at det kan komme vannsprut fra alle retninger. Etter turen sitter du igjen med en blanding av latterkrampe, magesug og lettelse. Forhåpentligvis vil den gi deg VANNvittig med glede også. 

En av de mest vågale skliene

MOT I BRØSTET i Bø Sommarland er plassert i kategorien «vågal». Og det er ikke uten grunn! I samme kategori finner du også MAGASUGET, FLOW RIDER, HALF PIPE og SENTRIFUGA. Det er disse skliene du bør velge om du ønsker deg et skikkelig kick og et minne for livet. Velger du en av disse, og gjennomfører det, er du blitt en tøffing.

Men vi lover at det er ingen skam å snu! Du har lov å snu på toppen om du kjenner at det ikke er i dag du vil skli en vågal sklie. PS: Ikke si det til noen, men det er faktisk ikke alle parkansatte som har satt utfor MAGASUGET ennå..

Sikkerhet  

På grunn av sikkerhet gjelder det ulike krav og restriksjoner per attraksjon. Disse reglene er til for ditt eget beste, og vi ber dere om å følge badevaktenes instrukser og overholde informasjon som står på skiltene til hver enkelt sklie. Mot i Brøstet har følgende krav og restriksjoner:

Denne sklien passer for alle over 140 cm og kan brukes fra du er 6 år. Barn mellom 120 og 140 cm kan kjøre sammen med en voksen. Når det kommer til vekt så kan du ikke være mer enn 130 kg om du reiser alene. Når dere er to, kan totalvekt være på maks 200 kg.

altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto

Nettpris fra

439,-,-